Deca nam se druže, ali mi više nikada: Đole Đogani otvoreno o lošim odnosima sa Anabelom Atijas!

Autor:

Zabava

18.01.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Anabele Atijas i bivšeg devera Đoleta Đoganija traje već godinama, a nakon javnog prepucavanja i uvreda na obostran račun, denser je priznao da više ne komunicira sa bivšom snajkom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

Đole se takođe osvrnuo na Anabeline tvrdnje kako se odrekao svog brata Gagija Đoganija i bratanice Lune i objasnio u kakvim su odnosima.

- Gagija volim, to mi je brat, učio sam ga svemu. Ako priča nešto o meni u rijalitiju onda mora da kaže iskreno kako je bilo. Nikad se nisam odrekao njega, nikada tako nešto nisam rekao. Nisam se odrekao ni Lune, kao ni bilo koga iz porodice. Normalno komuniciramo i normalno pričamo - objasnio je Đole u intervjuu za “IDJ” i dodao da sa Anabelom više nema nikakav odnos:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Sa Anabelom ne pričam. Imali smo čak jedan period da smo se pomirili i da je bilo sve u redu, ali u poslednje vreme ne komuniciramo. Međutim, ako mi ne pričamo to ne znači da se naša deca ne druže.

Podsetimo, Anabela je tokom Luninog ušešća u prvoj “Zadruzi” isticala da je pokušala da se pomiri sa Đoletom, ali da je sve palo u vodu zbog njegovih izjava o Luni. Denser je tada nekoliko puta komentarisao da ne podržava Lunino ponašanje, pa je i ona sama nakon izlaska iz rijalitija istakla da nema nikakav odnos sa stricem.

RepublikaFoto: Ivana Stevanović
Luna i Anabela

Ipak Đole je sada otkrio da je u korektnim odnosima sa Lunom i da podržava njenu pevačku karijeru.

- Luna ima publiku koja je voli, dobre su joj pesme, ali to treba održati. Treba gurati da to bude pravi Đogani, u smislu da prvo hitovima prevaziđe svog tatu i mamu, grupu Funky G. Da gura i juri da bude taj nivo, pa tek onda da opstaje nadalje, to je dugačak put - istakao je Đole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

19.01.2020 13:32

Anabela i Luna nemaju prijateljice ni drugarice. Čak ni medju rodjacima.