(POTRESNI VIDEO) Boki 13 se raspada u zatvoru: Bledog i uvelog lica ušao u sudnicu, voditelj smrtno bolestan!

Autor: telegraf.rs

Zabava

24.01.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Skoplju mu je do sada 15 puta odbio zahtev da bude pušten u kućni pritvor

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Boki 13

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, na suđenju održanom 23. januara rekao je da ima zdravstvene probleme koji ne mogu da se reše u pritvoru, ali je tužiteljka konstatovala da je dobro i nije prihvaćen zahtev za ukidanje pritvora.

- Za njegovo stanje potrebni su posebni higijensko-dijetetski uslovi koji ne postoje u istražnom zatvoru Skoplje - preneli su makedonski mediji.

Boki 13 rekao je da je u bolnicu vođen 55 puta i da je pred malignitetom.

Apelacioni sud u Skoplju mu je do sada 15 puta odbio zahtev da bude pušten u kućni pritvor.

Kako je rekla sudija u slučaju "Reket", oni "postupaju po njegovom zahtevu" i "da će biti odobreno da 4. februara izvrši interventni zahtev".

Advokat Saško Dukovski, koji zastupa Jovanovskog, kazao je da taj zahvat "nije primaran, kao što je primarno da boravi u posebnim higijenskim uslovima".

Podsetimo, specijalni tužilac Katica Janeva 19. novembra 2019. je odlukom Apelacionog suda puštena iz pritvora u kućni pritvor.

Trećeoptuženi Zoran Milevski na početku suđenja, početkom decembra, priznao je krivicu i nepravosnažno je osuđen na 3 godine zatvora.

Jovanovski se od 15. jula nalazi iza rešetaka u istražnom zatvoru u Skoplju.

- Želim aktivno da učestvujem u suđenju, ali jednostavno nisam u mogućnosti - rekao je Boki 13 na suđenju početkom decembra 2019. godine, kada mu je ukazana hitna medicinska pomoć.

- Ne želim da ostavljam utisak da odlažemo suđenje, ali evo kako taj čovek izgleda. Njegovo lečenje je obustavljeno i nije tačno da mu se pruža bilo koja terapija - rekao je tada njegov advokat.

Podsetimo, makedonska policija pre nekoliko meseci uhapsila je Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Jovanovski je tada zadržan na graničnom prelazu sa Grčkom "Bogorodica". Boki 13 osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a deo od milion i po, koliko je iznudio od tamošnjeg biznismena, dobio je u skupocenoj torbi "Luj Viton".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ana

25.01.2020 03:14

izgleda bolje sudeći po fotou nego što je izgledao dok se druzio sa Karleušamai živo u rijalitijima.Svi smo pred malignitetom dok se ne dokaže ili pokaže da smo ušli.Izgleda kao ČOVEK.Tako stoje stvari na prvi pogled.