(FOTO) Šok! Menjala prezime, ali ne zbog braka sa Slobom: Evo kako se Kija prezivala pre nego što je postala Kockar!

Autor:

Zabava

26.01.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, nakon što je trijumfovala u "Zadruzi 1", preko noći je postala velika zvezda u čitavom regionu. Iako smo o njoj dosta toga mogli da saznamo u rijalitiju, ipak niko nije znao kako se Kija prezivala pre nego što je uzela očevo prezime.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kija Kockar

Kija je sada odlučila da sa svojim pratiocima podeli informaciju o tome kako se ranije prezivala, odnosno kako se predstavljala na društvenoj mreži Instagram.

Dok njen profil sada nosi naziv jednostavno "kijakockar", kada je tek otvorila ovaj nalog, u oktobru 2017. godine koristila je majčino prezime, te se predstavljala kao "k.zeljkovic", da bi potom usledilo nekoliko varijacija njenog imena u kombinaciji sa očevim prezimenom.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

Podsetimo, Kija ni tokom svog braka sa Slobom Radanovićem nije menjala prezime, već joj je i tada u ličnoj karti stajalo prezime Kockar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milanče

26.01.2020 14:07

Svaka promena prezimena zahteva promenu svih dokumenata. A to i košta.