Pevala i plakala: Vratila se na scenu posle traumatičnog perioda, "Rekla sam svima da mi je loše, ali niko nije slušao"!

Autor:

Zabava

27.01.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan je uvid u sve što je pevačica proživljavala uoči tog stravičnog događaja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Demi Lovato

Dodelom Gremi nagrada dominirale su suze, tuga i bol zbog tragične smrti košarkaške legende Kobija Brajanta. Ceremonija je održana u Stejpls centru u Los Andjelesu domu LA Lejkersa, gde je Brajant odigrao najviše utakmica u toku karijere.

Pevačica Ališa Kiz otvorila je sinoć dodelu Gremi nagrada potresnim govorom posvećenim Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Đijani (13), koji su juče stradali u stravičnoj nesreći, kada se helikopter koji su leteli srušio.

Ona je posvetila šou Brajantu, a otpevala je i pesmu 'It's So Hard To Say Goodbye' zajedno s Boys II Men, dok je pop zvezda Lizo otvorila večer baladom 'Cuz I Love You' i rečima 'Ovo večeras je za tebe, Kobi'.

- Budimo iskreni, večeras osećamo veliku tugu jer su danas Amerika i svet izgubili heroja. I doslovno stojimo ovde, slomljenog srca, u kući koju je Kobi gradio -  rekla je Ališa.

Jedan od najemotivnijih trenutaka ovogodišnje dodele muzičkih nagrada Gremi bio je nastup Demi Lovato, koja se trijumfalno vratila na scenu sa svojom novom pesmom "Bilo ko" ("Anyone"). Tekst ove pesme Demi je napisala samo četiri dana pre nego što je, pre skoro dve godine, umalo umrla od predoziranja.

Na bini u Stejples centru pop pevačica sinoć nije glumila emocije. Pesmu je počela da peva, ali osećanja su je savladala, te je morala da zastane i počne ispočetka.

Njen nastup bio je intiman, nije imala igrače, već samo klavirsku pratnju.

- Bože, ima li ikoga. Treba mi neko. Bilo ko. Molim te, pokaži mi bilo koga - pevala je i plakala ona, dok su joj se suze slivale na belu haljinu. Demi je naterala publiku da kroz pesmu zajedno sa njom proživi pakao zavisnosti i samoću koja je prati.

Reči ove pesme Lovato je napisala smo četiri dana pre nego što se pre skoro dve godine predozirala heroinom, o čemu je pisao ceo svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading