(FOTO) Nije očekivala da će je kamera snimiti: Mira Škorić napravila skandal na snimanju "Zvezda Granda", besna urlala na sav glas!

Autor:

Zabava

27.01.2020

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić napravila je skandal na snimanju "Zvezda Granda" kada je prilikom sedenja u publici počela da urla na sav glas, a kamera je snimila njeno lice bez šminke kao viče "Ua".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mira Škorić...

Mira je zajedno sa popularnom pevačicom, koja je član žirija poznatog muzičkog takmičenja, pomagala grupama mladih pevača koji su došli da nešto nauče od velikih zvezda.

Ona se po svemu sudeći emotivno vezala za kandidate, pa kada bi videla da neko od članova žirija odustao od davanja glasa njenim pulenima, bukvalno se drala na sav glas u znak revolta. Mira nije očekivala da će je kamera snimiti, pa čak pustiti i ton kako ona galami besna jer je osoba kojoj je ona pomagala prošla nezadovoljavajuće.

Pogledajte kakav izraz ilica ima Mira Škorić kad se žestoko naljuti na žiri "Zvezda Granda" ako joj nešto nije po volji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading