Smenjuju se ko na traci: Lukas uzvraća Sonji udarac, pronašao novu lepoticu!

Autor:

Zabava

29.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas u svom stilu revanširao se bivšoj supruzi Sonji zbog udarca koji mu je zadala nakon što je uplovila u vezu sa turskim milionerom Ozkanom Šenom poznatijim kao Mister Džad.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Lukas sa Jovanom

Naime, folker nije davao izjave povodom Sonjine nove ljubavi, ali je zato na svom Instagram profilu postavio fotografiju sa atraktivnom crnkom Jovanom Đurđević, koja je s njim pozirala u donjem vešu, i to u njegovoj spavaćoj sobi.

- Nova pesma, novi spot i nove lepotice - napisao je Lukas ispod fotografija obnaženih devojaka koje je postavio na Instagram.

Prema tvrdnjama izvora, Lukas u pesmi peva o bivšoj ljubavi o kojoj misli svakog jutra kada se probudi uprkos tome što je okružen brojnim lepoticama koje lude za njim. Prvobitno je planirano da "bivšu ljubav" glumi upravo Sonja, ali su planovi pali u vodu nakon toga što je uplovila u vezu sa turskom zvezdom. Tada je Lukas presekao i odlučio da angažuje atraktivne devojke kako bi pokazao Sonji da joj je našao adekvatnu zamenu i odgovorio joj na udarac koji mu je zadala nakon što je ozvaničila vezu sa turskim pevačem.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Aca sa Sonjom

Sonja je trebalo da glumi u Lukasovom novom spotu, ali do saradnje ipak nije došlo

- Lukas je od reditelja zahtevao da izbaci sve scene u kojima je trebala da bude njegova bivša i tražio da se dovedu što atraktivnije i bolje, a čak je insistirao na tome da se vruće scene snime u njegovoj spavaćoj sobi. Toliko je otišao daleko da je i preimenovao pesmu. Prvobitno je trebalo da se zove "Moja bivša", pa je i naziv zamenjen u "Moj život". Isključio je svaki segment koji bi mogao da ga poveže sa Sonjom - tvrdi dobro obavešten izvor.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Lukas o bivšoj Jovani: Skinuo sam teret sa leđa

Aca Lukas progovorio je i o kraju veze sa Jovanom Doroški, s kojim je bio nekoliko meseci u vezi, a koja se prekidala više puta. Očigledno da je ovo definitivan kraj, a folker je to prokomentarisao na njemu svojstven način.

- Kod mene je sve u najboljem redu, nisam zaljubljen. Mnogo mi je lepo kad nisam zaljubljen, kao da sam skinuo samar (teret) s leđa. Ljubav je stvarno lepa, ali kad nestane, onda shvatiš kakav si teg imao na leđima - rekao je Aca.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa folk zvezdom, ali se do zaključenja broja nije javljao na telefon.

Podsećanja radi, turska zvezda Mister Džad javno je priznao da je do ušiju zaljubljen u Sonju, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, a u intervjuu za naš list istakao je da planira i zajednički život sa Sonjom, što je očigledno uticalo na odnos folkera i njegove bivše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading