Pravim lom kad nisam u vezi: Lukas priznao da mu prija samački život!

Autor:

Zabava

31.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas snimio je ove nedelje vrlo interesantan spot za novu pesmu "Moj život", pa je pevač tako rešio da u ekranizaciji pesme dočara kako njegov život zaista izgleda.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aca Lukas

Iako su scene zahtevale bahatost pijanih devojaka i momaka, demoliranje stana i sve ono što sledi na jednoj žurki, a onda i na after partiju, pevaču nije smetalo da scene budu snimljene baš u njegovom stanu, koji se nalazi na Bulevaru oslobođenja.

Kada smo videli u kakvom je stanju stan, odmah smo ga pitali kada je poslednji put pravio ovakvu žurku:

Ja sam izgleda našao sebe u ovome. Dobro mi je za sada, ako se ne zaljubim ponovo, kaže pevač

- Prekjuče (smeh). Ja tako živim. Nekada sam živeo drugačije, kad sam bio oženjen. Kad sam bio u braku, imao porodicu. Sad nemam i sad živim ovako. Ja sam čovek koji se prilagođava. Već godinama malo ovako, malo onako. Ja sam izgleda našao sebe u ovome. Dobro mi je za sada, ako se ne zaljubim ponovo. To se nikad ne zna. Sad mi je mnogo dobro - priznao nam je Lukas. 

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Aca: U stanu mi je rijaliti!

Aca Lukas je poznat po tome da ne voli da snima spotove niti da radi fotografisanje za CD, ali kako je snimanje bilo u njegovom stanu, nije mu teško palo.

- Ovo je prvi put u karijeri da sam ceo dan i celu noć na snimanju. Ali to je zato što je sve kod mene u stanu. Pošto mi je stan demoliran, rekao sam, prodajem stan u zatečenom stanju. Sve ovo bi trebalo da izgleda kao jedan rijaliti. Moja spremačica kaže da je ovaj lom koji smo napravili za snimanje spota ništa naspram onog kakav lom zatekne ponekad - bio je iskren pevač.

U spotu se posipa belim prahom

Aca Lukas napravio je parodiju na nedavnu situaciju koju je imao sa fotografijom na kojoj spava, a pored njega stoji gomila droge. Naime, u novom spotu postoje scene sa ogromnim paketom koji stoji u centru Lukasovog stana i, dok traje žurka, pevač upada, otvara kutiju, a iz nje izleće polugola devojka sa ovalom prepunim vanilica i sve redom, pa i samog Lukasa, posipa šećerom u prahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading