Malo se zaje*ao dečko: Aca Lukas pobesneo zbog Sonjine nove afere sa turskim milionerom!

Autor: Svet

Zabava

31.01.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na priče da je Sonja Vuksanović u vezi sa turski pevačem Ozkanom Šenom, Aca Lukas tvrdi da je sve ovo smišljeno zbog njega.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Lukas i Sonja...

- Kakav bre Turčin, kakav biznismen i pevač! Gde to ima? Dečko je mislio da se malo promoviše preko mene, Indijanac jedan, ali to će malo teže ići!

- Nema veze Sonja sa njim. Ta afera je nameštena, ali ni ona to ne shvata, već mi sve radi namerno. Taman smo se izmirili i sredili neraščišćene račune, a gledaj sad ovo! Došle budale da naprave pare, pa uhvatile Sonju da im odradi marketing, i to preko mene. Video Turčin ko je Aca Lukas, pa bi preko mene da se proslavi, ali malo se zajebao dečko! Za veliku ribu treba još krupniji mamac. Ja se na takve crviće ne pevam. Čime se sve ljudi bave, debili bre! On će se skloniti od Sonje kad vidi da nema vajde od toga. Zato neću ni da reagujem. I ovo mu je previše medijskog prostora koji je dobio preko mene. Imam ja mnogo pametnija posla nego da se bavim debilima, uradio sam pesmu, sada radim spot. Kao što sam rekao, biće to nešto neviđeno, a opet u mom stilu.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ozkan Šen...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading