PIJANA BRENA: Lepoj Breni oduzeta vozačka dozvola!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

03.10.2017

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvećoj muzičkoj zvezdi bivše Jugoslavije, Lepoj Breni, oduzeta je vozačka dozvola nakon što je posle nekoliko čaša vina sela za volan.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena

Naime, kako piše beogradski "Alo!", pevačicu je nedavno zaustavila policija zbog rutinske saobraćajne kontrole na putu, a kako zakon nalaže, u tom trenutku su proverili koliko je alkohola u krvi imala pevačica. 

Kada su videli da se radi o Lepoj Breni, policajci su se veoma iznenadili. Ipak, iznenađenjima tu nije bio kraj.

Brena se vraćala sa jedne proslave, gde je popila nekoliko čaša vina, ali nije ni slutila da će one toliko uticati na nivo alkohola u krvi. Na putu do Bežanijske kose, gde živi, zaustavila ju je policija radi rutinske kontrole. Nakon što im je dala vozačku dozvolu, ljubazno su je zamolili da uradi alko-test.

Pevačica im je tada  otkrila da je popila nekoliko čaša vina, a kada je alko-test pokazao da je u srednje alkoholisanom stanju, službeno lice je napisalo kaznu folk pevačici.

Brena je kažnjena sa 15.000 dinara. Zabranjeno joj je da upravlja motornim vozilom B kategorije tri meseca, a pored toga je morala da plati i cenu postupka, koja je iznosila 2.000 dinara.

Folk zvezda nije neko ko je javnosti poznat po incidentima i nedoličnom ponašanju, te je informacija da je vozila pijana iznenadila mnoge.

Inače, poslednji incident u saobraćaju među Živojinovićima imao je Viktor. On je prošle godine uhvaćen u brzoj vožnji, dok je tata Boba sedeo na suvozačkom mestu. Iako se pisalo da je Viktor vozio njihov novi „majbah” brzinom od 150 kilometara na čas, Brena je tvrdila da to nije tačno.

- Prvo, Viktor i sva ostala naša deca znaju da ne smeju brzo da voze, jer bi, u najmanju ruku, imali problem sa nama. Ipak, to što je objavljeno nije istina, Boba je bio pored Viktora u autu. Nekome ko vozi 135-140 na sat se ta brzina odmah pretvori u milion, a i inače se deca poznatih predstvaljaju kao ludaci, alkosi i bahati. Moja deca nisu takva - pokušala je Brena da opravda sina.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading