HAOS MEĐU SINANOVOM DECOM! Rašid je pretio da će mi silovati i ubiti ćerke: Đulkica van sebe od straha!

Autor: kurir.rs

Zabava

31.01.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Sinana Sakića Đulkica uplašena je za svoj život i život svoje dve ćerke nakon saznanja da je njen brat po ocu Rašid Sakić presekao nanogicu i pobegao iz kućnog zatvora. Naslednica pokojnog pevača, koju je dobio u braku sa suprugom Sabinom, nema mira.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sinan sa Đulkicom

Njeni bliski prijatelji tvrde da je uplašena s razlogom jer joj je brat ranije pretio silovanjem mlađe ćerke a poručio je da će nju dići u vazduh, ali da će pre toga stariju ćerku skupljati po šumi.

- Niko ne zna gde se Rašid nalazi. Prema onome što je porodici rečeno iz policije, poslednji put je viđen na Novom Beogradu i navodno je naoružan. Oni su veoma uplašeni. Najviše strepe za najstariju Đulkičinu ćerku, koja živi u Beogradu sa bakom Sabinom. Đulkica strahuje da bi mogao da joj naudi, a strepi i za mlađu, koja s njom živi u Švajcarskoj, jer joj je jednom prilikom poručio da dobro izgleda i da će je silovati - kaže izvor.

Rašid Sakić, koji je pokidao nanogicu i pobegao iz kućnog zatvora, uterao je sestri strah u kosti! Ona se sada pribojava za bezbednost svoje dece.

Đulkica je potvrdila ova saznanja.

- Tačno je to što ste čuli, da mi je tako užasno pretio decom. Zbog toga sam veoma uplašena, pa sam najstarijoj ćerki kupila avionsku kartu i stigla je u Švajcarsku iz Beograda - kaže Đulkica ne želeći da ulazi u detalje jezivih pretnji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Rašid Sakić

Kako kaže, osim za ćerke, veoma je uplašena za svoje najbliže - majku Sabinu, brata Alena i njegovu decu.

- Molila sam mamu da i ona dođe kod mene, ali neće. Ona se ničega ne plaši. Bojim se i za Alena, za njegove bebe, blizance. Ali on se isto ne boji. Oni ostaju u Beogradu. Toliko toga je moja majka prošla, sada mora ovo da trpi. Pa ona je Rašidu bila kao majka, othranila ga je, brinula o njemu, gledala ga kao i nas, svoju decu. Sada mu je dala i stan u Loznici koji je tražio i isplatila mu novac. Polomila se oko toga - kroz suze priča Đulkica i dodaje da je pretnje prijavila policiji.

- Ja sam prijavila to, policija mi je rekla da moram da dođem u Beograd. Ne mogu da dođem u Srbiju jer mi je Rašid pre dva dana poslao poruku da će me dići u vazduh ukoliko dođem. On sada nema novca, plašim se da je spreman na sve - završava ona.

Foto: e-stock/K. CVIJOVIĆ

Da je tata živ, sve bi bilo drugačije

Đulkica kaže i da do ovoga ne bi došlo da je njen tata živ:

- Sve bi bilo drugačije. On nikada nije pridavao značaja njemu, govorio je da je svako odgovoran za svoje postupke. Ne bi smeo da radi takve stvari. Rašida brani advokat iz Loznice koji nije završio prava, ima kupljenu diplomu. A sudija je potplaćena, to svi znaju. Ja to tvrdim.

Foto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

Polomio mi rebra i pokušao da me siluje

Sukob između Đulkice i Rašida traje godinama, a ona otkriva da ju je brat jednom prilikom pretukao.

- Pre nekoliko godina me je pretukao, polomio mi rebra i pokušao da me siluje. Bio je drogiran. Posle je otišao kod moje tetke i nju je istukao. Pokušao je da je siluje i davio je jednu devojku samo zato što liči na mene. Pretio mi je da će mi kidnapovati dete. Posle toga sam sa suprugom i decom otišla u Švajcarsku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading