Skandal u Americi: Priveden Saša Kovačević!

Autor: Svet

Zabava

01.02.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je krenuo na put u Dominikansku Republiku, sa bratom Radetom i ostatkom ekipe, ne bi li ekranizovao čak četiri pesme na ovoj egzotičnoj destinaciji, Saša Kovačević nije ni slutio kakav će ga maler poterati.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Saša Kovačević

- Saleta je na aerodromu u Njujorku privela policija! Došlo je do neke zabune, pa su ga skinuli sa redovnog leta i odveli u posebnu prostoriju i zadržali par sati, taman da mu let za Dominikanu propadne - otkrio je izvor za "Svet", pa nastavio:

- Uopšte mu nije bilo svejedno. Pitao ih je zašto ga drže i proveravaju, a odgovor je bio da je to deo rutinske kontrole i da su pooštrene mere opreza. Ubrzo mu je policija vratila dokumenta, saopštila da je sve u redu i da može da nastavi put.

RepublikaFoto: S.T./M. ĐEDOVIĆ
Saša Kovačević

- Sale je poludeo. On je perfekcionista. Ne voli da kasni i vrlo je odgovoran. Morao je da kupi nove karte, što uvećava troškove snimanja - dodao je izvor.

- On je odvojio više od 30.000 evra za snimanje spotova i nije mu do bacanja para zbog greške aerodromske policije, ali šta je tu je - zaključio je pomenuti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading