Šokantno! Najveća estradna svađa ikada! Silvana i Lepa su bile žestoke rivalke, a evo koju TAJNU su krile!

Autor: Stars

Zabava

03.02.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica nardone muzike Lepa Lukić otkrila po prvi put da su ona i njena pokojna koleginica Silvana Armenulić planirale da prave koncerte po stadionima širom tadašnje Jugoslavije, ali ih je nažalost Silvanina iznenadna pogibija sprečila u toj nameri.

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Production
Lepa Lukić

Lepa Lukić gostovale je ujutru u jutarnjem programu na TV Hepi kod Jovane Jeremić gde je po prvi put otkrila kakve su planove imale ona i pokojna Silvana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Silvana Armenulić

- Silvana Armenulić je kasnije postala popularna. Dugo je pevala u Skadarliji. Tek kada je snimila pesmu ''Šta će mi život'' postala je popularna. Od tog monenta teče naše rivalstvo. Kad nema rivalstva, nije ni interesantno. Za mene je tada navijalo pola Jugoslavije, a pola za Silvanu. Taman smo se dogovorile da idemo po stadionima da pevamo zajedno, da uzmemo pare, baš nas briga za koga će da navijaju. I ona jadna pogibe - rekla je Lepa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading