Dnevnik Nike Tošić će vas dovesti do suza: Karleuša pokazala intimne stranice svoje mlađe ćerke!

Autor:

Zabava

03.02.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša popularna pevačica Jelena Karleuša oduševila je fanove kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju dnevnika mlađe kćerke Nike.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena sa ćerkama Atinom i Nikom

Devojčica je u dnevniku napisala šta je radila tokom tri januarska dana, a jedan detalj posebno je nasmejao Jelenine pratitelje.

Naime, osim što je napisala šta je taj dan radila Nika je to i nacrtala.

Foto: instagram.com/karleusastar

Podsećamo, Jelena uz Niku ima i stariju kćerku Atinu, a u septembru prošle godine prenosili smo da su Jelena i njen suprug Duško za školovanje devojčica izdvojili 14 hiljada eura.

– U toj školi se nastava vodi na engleskom jeziku. Poznato je da Jelena ne žali novac kada je u pitanju obrazovanje njenih naslednica, pa ni sada nije marila za cenu, već joj je bitno da su u sigurnim rukama. U školi će imati ručak, savremene učionice, park i igralište, kao i organizovan prevoz do kuće. Jelena je posjetila nekoliko privatnih škola i odlučila da ih upiše baš u ovu – rekao je izvor za "informer" tada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading