Folk zvezda ne gubi vreme, već uživa u novoj ljubavi: Lukas u vezi sa manekenkom iz Nemačke!

Autor:

Zabava

05.02.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas se ne smiruje ni kada je posao, a ni ljubav u pitanju! Samo što je završio vezu sa manekenkom iz Novog Sada Jovanom Doroški, Vuksanović je našao novu lepoticu!

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas

Naime, reč je o manekenki iz Nemačke po imenu Brigita, sa kojom je Lukas u vezi oko mesec dana, saznaje Srpski telegraf.

- Lukas se mnogo zaljubio, ali i ona u njega! Upoznali su ih zajednički prijatelji koji žive u Nemačkoj, a koji su odmah znali da će se Aca u nju zaljubiti na prvi pogled, kako je i bilo - započinje priču naš sagovornik i dodaje da je pevač u poslednjih mesec dana više proveo u Nemačkoj nego u Beogradu:

- Brigita je prirodna lepotica, manekenski tip i uživo veoma seksi žena. Koliko mu se svidela, govori i činjenica da joj je Lukas već kupio dve luj viton torbe koje koštaju po nekoliko hiljada evra. Baš mi se dopala.

Koliko mu se svidela, govori i činjenica da joj je Aca već kupio dve Luj viton torbe koje koštaju po nekoliko hiljada evra

Kako dalje navodi isti izvor, pevač zbog obaveza, posla, ali najviše zbog ćerke Viktorije, ne može stalno da bude u Nemačkoj, tako da će najverovatnije Brigita zbog ljubavi morati da se preseli u Beograd.

- Ona ovih dana stiže, Lukas će je upoznati sa svim prijateljima odavde. On baš jedva čeka da je svi vide jer je presrećan sa njom - tvrdi naš sagovornik.

Kako bismo čuli nešto više o ovoj atraktivnoj manekenki, pozvali smo Lukasa, ali on do kraja dana nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Lukas i u spotu uživa sa manekenkama!

Pre nekoliko dana Aca Lukas je u svom stanu snimao spot, a tom prilikom je na Instagram okačio fotografiju sa devojkom iz tog video-ostvarenja koja se zove Jovana Đurđević. U opisu fotke stajalo je:

- Nova pesma, novi spot, nove lepotice - napisao je Aca ispod fotografije obnaženih devojaka koje je okačio na Instagram. Inače, Lukasu nova pesma izlazi za par dana, a u spotu se pojavljuje nekoliko žena koje glume lake devojke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading