"Nemam ništa protiv SE*SA na jednu noć, omane se ponekad": Edita iskreno o intimnim odnosima!

Autor: Star

Zabava

06.02.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica i bivša članica grupe Ministarke, Edita Aradinović godinama je bila u ljubavnoj vezi sa istim dečkom. Iako je mislila da je on pravi i ljubav za ceo život, nažalost, doživela je veliko razočarenje jer ga je uhvatila u prevari.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović

Iako ga je svuda hvalila kako je baš on čovek njenog života i kako je najbolji na svetu, ispostavilo se da je sve bila samo iluzija.

- Nismo uspeli. Bila sam mlada. Izgleda da mu se nisam dovoljno dopadala. Mnogo me je varao. Verovatno da ja nisam bila dovoljno dobra. Nećemo da ga krivimo sada. Ja sam bila ubeđena da je to ljubav za sva vremena jer smo odrasli zajedno. Sad smo prijatelji. Oprošteno mu je. Sigurna sam da me je varao, pričala sam sa ženama. Ja sam se sa njima lepo ispričala. Nisu one krive. Rekle su mi da mi žele da nađem nekog boljeg od njega. Ja nikada nisam prevarila svog momka - kaže iskreno Edita.

Sa medijima je otvoreno porazgovara i o drugim, intimnijim temama. Te je izjavila kako nema ništa protiv se*sa na jednu noć:

- Nisam doživela to iskustvo, ali znam žene koje jesu i uopšte se ne kaju, nemam ništa protiv toga. Svakome može da se desi, što da ne!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading