Ovo se nije videlo na Beoviziji: Oni spremaju pravu svadbu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.02.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objave pesama i izvođača koji će se predstaviti na ovogodišnjoj Beoviziji, ne prestaje da se spekuliše o tome kako će izgledati sami nastupi, kao i koliko će se izvođači potruditi da budu što uverljiviji kako bi osigurali svoju kartu za Roterdam, gde će se i održati ovogodišnji izbor za pesmu Evrovizije.

RepublikaFoto: Promo
Danijel Đurić

Pored autenričnih i drugačijih zvukova, već se izdvaja pesma „Balkubano“ benda u kojoj kao izvođač pored Danijela Đurića, učestvuje i proslavljeni frulaš Bora Dugić, koji je 2008. godine osetio čari Evrovizijske scene kada je nastupao sa Jelenom Tomašević sa pesmom „Oro“.

Povodom neobičnog sastava Bora Dugić i Balkubano bend, na velikoj sceni u uživo prenosu kroz svoj nastup prikazaćže pravu „Svadbu veliku“ kako i nosi naziv njihove pesme.

RepublikaFoto: Promo
Spremni za Beoviziju

- Nismo se dvoumili kako će nastup izgledati ukoliko uzmemo u obzir i sam naziv pesme "Svadba velika". Pored toga što je sa nama na sceni istaknuti  Bora Dugić, uz adekvatne kostime i koreografiju ns sceni ćemo dočarati veliku svsdbu - rekao nam je pevač benda Danijel Đurić. 

Bend se nada da će publika podržati Svadbu veliku ali i  poručuju da bi Evropa odreagovala na sigurno upečatljiv nastup koji pripremaju. Pored Danijela Đurića i Bore Dugića, jedan od autora i osnivača benda je kantautor Nikola Burovac.

RepublikaFoto: Promo
Danijel Đurić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading