Seka objavila fotografiju nakon porođaja: Svi oduševljeni njenom linijom, a onda sinu posvetila objavu koja će raznežiti sve majke!

Autor:

Zabava

07.02.2020

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezde Seka Aleksić porodila se pre otprilike dve nedelje i na svet donela sina Jovana. Ovo je pevačici drugo dete, budući da ima i starijeg sina Jakova kojeg je dobila 2016. godine.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Seka Aleksić

Seka se skoro porodila, a već dobija komplimente na račun izgleda.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi njena trenutna figura, a mnogi su joj u komentarima poručili da izgleda odlično.

- Hvala Vam na komplimentima, daleko je to od dobrog izgleda, ali polako - bila je skromna Aleksićeva u komentaru.

Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju svojih sinova Jakova i Jovana uz emotivnu poruku:

Foto: instagram.com/printscreen
Sekini sinovi, Jovan i Jakov

- Sa vašim rođenjem i ja se ponovo rađam, sa vašim rastom, raste i moja duša. A posmatram vas kako se bezbrižno igrate. Čista emocija. Neiskvareni. Svetle duše i punog srca koje zna samo za neograničenu ljubav. Ispratiti svaki vaš pokret, milu reč, lagano pomeranje ruke ka toplom srcu koje sija zvezdanije od svemira. I voleti vas. Voleti vas samo onako kako to majke umeju, tako da nam ceo univerzum pozavidi na beskonačnosti, zvezde da žele takav sjaj, tako da anđeli čeznu za tom silinom. Verujem u to da će vaše dve duše zauvek ostati tračak svetlosti u ovom mračnom svetu. Verujem. I verujem u vas. Sijajte mi. Zapravo, sijajmo zajedno - napisala je Seka u opisu fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading