(FOTO) BAZEN U DNEVNOJ SOBI: Ovako izgleda luksuzna vila u kojoj su Ana i Rasta trebali da žive, a od cifre će vam tek pozliti!

Autor:

Zabava

09.02.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta rastali su se pre izvesnog vremena, a ono što je mnoge intrigiralo jeste kome će pripasti vila od 500 kvadrata koju su zajedno počeli da grade u Malom Mokrom Lugu, za koju su navodno izdvojili pola miliona evra.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/ST/Vladimir Lukić
Rasta i Ana...

Beogradski mediji su posetili ovo mesto u srpskoj prestonici i u okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" pokazali kako izgleda upravo vila u kojoj su Ana i Rasta trebali da nastave život sa svojom ćerkicom.

- Ne pamtim kada sam ih poslednji put video, dolaze samo neki preduzimači - rekao je jedan komšija koji nije želeo da se snima.

Kako se navodi, nakon sporazumnog razvoda koji su Rasta i Ana potpisali, oni su prekinuli radove na ovoj vili, a nedavno je ova njihova investicija pripala reperu u ruke koji je ponovo krenuo da radi na njoj. Kako je naveo novinar emisije "Premijera - Vikend specijal", u sledećih nekoliko nedelja mogu se očekivati novi kupci, a on je istakao da je nekadašnji par čak gradio i bazen u dnevnoj sobi.

Kako će se i šta dalje odigari kada je ova kuća u pitanju, ostaje da saznamo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading