HAOS NA PROSLAVI ROĐENDANA! Darko urlao na verenicu: "Daj mi telefon da vidim s kim me varaš"!

Autor: Scandal

Zabava

10.02.2020

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić se potrudio da organizuje provod verenici Marini povodom njenog 21. rođendana, ali mu je iste večeri pošlo za rukom i da joj sve presedne!

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Marina i Darko

Kako prenosi izvor koji je bio na Marininom slavlju, Darko joj je napravio takvu ljubomornu scenu  da nije znala gde se nalazi. Čak se i rasplakala  i to toliko da nije mogla da sakrije suze.

- Na početku večeri je sve bilo u redu. Darko se baš potrudio da joj u svemu ugodi. Pevao joj je, pozvao najbliže, i njene i svoje, kumove i rodbinu. Ma svega je bilo i da se jede i da se pije, i pesma i muzika... Ma milina - priča izvor i nastavlja:

- Međutim u neko doba, ne znam šta je Darka uhvatilo, ali mu je bukvalno u trenutku pao mrak na oči. Valjda je video Marinu da se s nekim dopisuje, pa je pomislio da ima nekog udvarača. Ja, kuku meni, kako je vikao! Orilo se! Kaže on njoj: "Daj ovamo telefon, da vidim ja ko ti to piše! Nemoj da sam video da me varaš, neće biti dobro! Kakav je to način da visiš na telefonu i to dok imamo goste! Odmah mi daj da vidim ko ti to sve čestita rođendan! Hoćeš da mi nabiješ rogove kao Ana - prepričava izvor i dalje nastavlja:

- Jadna Marina, uplašila se, a nije mogla ni suze da zadrži, samo mu je pružila telefon i sela. I naravno, ništa! Samo poruke sa drugaricama. Posle je Darku bilo krivo, pa je kumio i molio da mu oprosti, ali nije se dala sigurno sat, sat ipo. I neka nije, kakav je to način da se napada. Mada razumem i njega. Svašta se pričalo kad je bio sa Anom, te on nju vara, te ona njega... Zato je sad ljubomoran kao ker - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Luda sreća

10.02.2020 15:52

Jednu vaspitnu kada bih mu razvukla vratila bih ga na fabričko podešavanje, pa više ne bi smeo glas da podigne ?

Leka

10.02.2020 15:55

E moj Lazicu znas da nisi ni za sta i znas da to skupo moze da te kosta, ruku na srce tebi se lagano zelje i mogucnosti gase a njoj se tek ukazuju mogucnosti i roje zelje i ti si toga svestan zato muka i ljubomora.