Ljuba Aličić doživeo najveći blam dosad: Častili ga 200 evra, a onda mu oteli iz ruke

Autor:

Zabava

12.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić doživeo je najveću neprijatnost dosad kada mu je na svadbenom veselju gost oteo bakšiš iz ruke. Prisutni nisu mogli da veruju šta vide, a pevač se toliko iznervirao da je seo u ćošak sale i vidno bio ljut.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ljuba Aličić

Naime, folker je napravio odličnu atmosferu, svi su bili oduševljeni, a jedan gost je rešio da odreši kesu i nagradi ga novcem da bi nakon nekoliko minuta uzeo natrag svoje pare.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama jasno se vidi koliko je Ljuba ponižen, a za Srpski telegraf izvor koji je bio na licu mesta tvrdi da veći blam u životu nije video.

- Nisam mogao da verujem da neko može da bude toliko bezobrazan, kao taj čovek. Ljuba mu je pevao po želji pesme i ovaj mu je stvarno dao prvo 50 evra, pa 100 evra i na kraju mu je dao jednu novčanicu od 200 evra. U tom trenutku Ljuba je počeo drugu pesmu, ali ga je gazda prekinuo i pozvao. Pevač je bio zatečen i nije znao da li da ispoštuje gosta ili gazdu. Tada je ovaj čovek bez blama oteo iz ruku Aličiću 200 evra, koje je samo nekoliko sekundi pre toga dao pevaču. To je bila toliko neprijatna situacija da je mene bilo sramota tuđe sramote - kaže izvor sa lica mesta.

Foto: instagram.com/printscreen
Gost želi svoj novac nazad...

Na snimku se čuje kako je gazda komunicirao sa pevačem, te koliko ga je razljutilo njegovo ponašanje.

- Bravo, Ljubo, dođi sada ovamo. Dosta je bilo - rekao je gazda, a pevač se zbunio i dalje stajao pored gosta koji mu je davao bakšiš, pa je ovaj nastavio:

Foto: instagram.com/printscreen
...uzima isti od pevača...

- Ma pusti ti njega, dolazi ovako kad ti kažem. U tom trenutku gost je iz Ljubine ruke uzeo 200 evra i rekao mu: "Ne može pare ako ćeš tamo da pevaš". Pevač je pokušao da smiri već neprijatnu situaciju, pa mu je odgovorio:

- Daj, bre, čoveče, šta to radiš, na šta ovo liči. On, bre, vodi ovo, ne ja. Ne mogu ja da odlučujem gde ću da budem. Ljuba se potom obratio i gazdi.

Foto: instagram.com/printscreen
...pevač ostao u šoku!

- Nemoj ti meni: "Dođi, dođi ovamo, vidi šta radiš. Au, brate mili, neću, bre, da se šetkam ovako." Ali gazda mu nije prećutao, pa je rekao:

- Ljubo, ljubi te tvoj brat, ja vodim red i biće kako ja kažem. Pusti ti njega, slušaj šta ti ja kažem.

Nakon ovoga Aličić je postao nervozan, pa je samo napustio podijum i ljutito sedeo tokom veselja. Bio je posramljen i svi su gledali u njega i komentarisali situaciju, pa mu je i dodatno bilo neprijatno.

Kako bismo saznali šta pevač misli o ovako bezobraznom potezu gosta, pozvali smo ga, ali se Ljuba do zaključenja ovog broja nije javljao na naše pozive.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ljuba: Keba me je pokrao!

U nedavnom intervjuu Aličić je izjavio da ga je Dragan Kojić Keba najviše razočarao od kolega jer mu je ukrao pesmu.

- Bili smo jako dobri. Mnogo me je razočarao kada je uzeo moju pesmu, a nije me pozvao da pita. Kada sam mu rekao: "Na šta to liči", on je iskulirao. Ja mu kažem: "Šta bi bilo da sam ja ukrao tvoju pesmu", a on meni: "Eh, sad, ajde, ajde." Posle smo se izmirili u jednoj emisiji, ali Keba nije dobar čovek. Nisam mu nikada zamerio to pickanje i lickanje, poštovao sam ga kao kolegu, a on mi je zabio nož u leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading