Lukasu pukao film, urnisao jutjubera: Prase, kad ja dunem, srušiću ti kuću!

Autor:

Zabava

13.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklih dana pljušte prozivke između popularnog pevača Ace Lukasa i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase. Aca je imao žestoku poruku za jutjubera koji je po Beogradu nedavno postavio bilborde sa svojim likom i titulom koju je samom sebi dodelio - ministar za Jutjub.

RepublikaFoto: Novak Đurović/Informer
Aca Lukas

Naime, Lukas je istakao da nikada nije čuo za Baku Praseta i da ga ne zanimaju svađe sa, kako je istakao, "prasetom", nakon toliko godina karijere. A da stvar bude gora, Bogdan je nedavno izjavio i da ima više fanova od Lukasa.

- A šta je rekao taj deda prase, baba prase? Ko je taj? S kim sam ja u sukobu? Šta radi taj? Ja ne gledam, prvo, te bilborde po gradu, stvarno ne znam. Kako se zove taj? Nisam čuo, majke mi. Izvini, Baka Prase, nemoj da se ljutiš, nisam čuo! Neka puši ku*ac taj Baka Prase. Neka ide u pi*du materinu taj Baka Prase. Ozbiljno ti kažem - rekao je Lukas, a potom nastavio:

Bogdan: Zamolio bih propale pevače da me ne pominju u nadi da ću im oživeti karijeru

 

- Jesam onda i ja jutjuber? Da li peva taj jutjuber? Koje pesme on peva? Šta je napravio ovaj internet, svaki ku*ac može da priča o svakom. Ne mogu. Ja se bavim svojim poslom, ja sam pevač, estradni umetnik. Ja u sukobu sa nekim prasetom? Ja jedino koje znam su tri praseta. Jedan onaj što ima kuću od slame i onaj pametniji što je napravio od cigle. Recite Baka Prasetu da ja kada dunem i vatru sunem, srušiću i njega i kuću. Pusti me Baka Praseta - dodao je Aca Lukas.

 

 

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

Nakon ovoga oglasio se i jutjuber na Instagramu, ali je bio dosta suzdržaniji u komentarima nego što smo od njega navikli.

- Zamolio bih propale pevače da me ne pominju u nadi da ću im oživeti karijeru - napisao je Bogdan.

Podsećamo da je Baka Prase bio u ratu i sa Jelenom Karleušom, koja ga je nazvala smećem, ali joj je on dogovorio na već poznat način.

Lena: Ne podnosim Mariju Šerifović!

Pevačica Lena Čolak, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", gostovala je u "Amidži šouu" i tada je priznala da ne podnosi Mariju Šerifović.

- Kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda", Marija me je najviše nervirala od svih članova žirija. Ni ja njoj nisam bila draga, ali ni ona meni - rekla je Lena.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Kaća: Svetim ti se za javne ličnosti!

Kako se emisiji bližio kraj i u trenutku kada je Ognjen odjavljivao istu, desilo se nešto potpuno neočekivano. Naime, pevačica Katarina Grujić je priredila voditelju pomalo neprijatno iznenađenje.

- Ti vrlo dobro znaš da nije kraj kad ti kažeš, nego kad ja kažem. Za sve ovo što si uradio, za sve javne ličnosti, za mene. Svaki put si nas mazao svim i svačim, mislim da je osveta došla - rekla je Kaća i zalepila tortu voditelju Ognjenu u lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelenko

14.02.2020 15:49

Kad ja dunem i vatru sunem, srušiću mu kuću.