NAPUSTILA SNIMANJE! Karleuša odbrusila Popoviću da je ćorav, on joj žestoko uzvratio: Opšte rasulo među članovima žirija!

Autor:

Zabava

13.02.2020

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se zahuktava u "Zvezdama Granda", obzirom da su članovi žirija, izgleda, na ivici živaca. Čini se da se Marija Šerifović u ovoj epizodi zavadila sa svojim kolegama, jer joj nije bilo jasno kako su mogli da daju glas takmičaru, čiji nastup "nije valjao".

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija Šerifović

"Jeste li vi normalni?", vikala je zbunjeno Marija, dok je Viki vodila svoju "politiku" i tvrdila da je kandidat na sceni bio bolji od takmičarke pre njega, koja je dobila više glasova. "Ok, ja ne čujem", izjavila je Marija kategorično i napustila studio.

Izgleda da je u "Zvezdama Granda" već postala tradicija da neko od članova žirija svoje nezadovoljstvo izražava tako što demonstrativno ustane sa svoje stolice i ode, kao što je to nedavno bio slučaj sa Jelenom Karleušom.

- Je l' ti imaš usta, bre? Progovori nešto - iznervirano je poručila Marija svojoj koleginici Jeleni, koja je mudro ćutala i nije želela da učestvuje u raspravi.

RepublikaFoto: youtube.com/ SamoZaVaseOci
Jelena Karleuša

- Jelena, nisam znao da si i ti snimala ovakve limunade - rekao je Popović divi nakon što je jedna takmičarka otpevala njen stari hit.

- Kakva limunada, srce moje ćoravo, pa ovo je najveći grčki hit. Taj kompozitor je na ovoj pesmi zaradio skoro koliko i ti ovde sa Grandom - odbrusila je Jelena Saši, koji joj se kada je čuo kako ga je nazvala, obratio sa dušo moja s**ata.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Saša Popović

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading