Umislila da je velika zvezda: Bahata Luna Đogani odbila da se slika sa devojčicom koja joj je spremila poklon!

Autor:

Zabava

16.02.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani poslednjih godina je zahvaljujući rijaliti šou programu postala popularna, ali slava joj je, što bi naš narod rekao, udarila u glavu, pa izigrava nedostižnu zvezdu.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Luna Đogani

Naime, novopečena pevačica nedavno je nastupala u jednom lokalu u Kumanovu. Organizatori su je, kako je i tražila, smestili u obližnji hotel. I to ništa ne bi bilo čudno da naslednica familije Đogani nije odbila da se slika sa obožavateljkom koja joj je, kako naš izvor tvrdi, došla na noge.

U pitanju je devojčica koja voli Lunu, pa joj je priredila i iznenađenje.

- Stvarno to nismo očekivali od Đoganijeve. Rečeno joj je da će dete doći da se slika s njom, čekalo ju je sat-dva, i na kraju je Luna odbila slikanje uz izgovor da je umorna i da je mrzi da izlazi iz sobe. Devojčica joj je kupila i poklon i danima čekala da je vidi i da se s njom slika. Tako nešto velike zvezde ne bi uradile, a Luna je umislila da je važna. Ta devojčica je ostavila poklon koji joj je namenila i poručila da više nikad neće otići ni na jedan njen nastup, niti će više biti njen poštovalac. Baš se razočarala u Lunu, koja je mogla da učini malom detetu. Niko nije očekivao tako bahato i bezobrazno ponašanje, naročito kad si na početku karijere i kad živiš od fanova - zaključuje naš izvor, dok do Luninog komentara nismo uspeli da dođemo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Kalaba

16.02.2020 12:09

I svetske zvezde se slikaju sa fanovima.

Odgovori 19 2
Bzvz

16.02.2020 18:57

Žao mi je svakke devojčice kojoj je idol Luna i njoj slične! Ali, to je krivica roditelja

Odgovori 24 1
Zorica Petrović

16.02.2020 22:25

Luna je poznata po ljubaznosti i tome da vodi računa o ljudima koji je vole i podržavaju. U ovu priču ne verujem i ne znam do kada će vama Luna biti trn u oku.

Odgovori 3 16
M955

17.02.2020 14:22

@Zorica Petrović - Poznata je po bahatosti .nevaspitanju , aljkavosti ,nemoralu itd , a po ljubaznosto nikako !