Ceca dobila romantičan poklon od misteriozne osobe: OVO iznenađenje bi oduševilo svaku ženu!

Autor:

Zabava

16.02.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović (46) stigao je buket crvenih ruža koji je, kako izgleda, pozitivno iznenadio pevačicu i oduševio njene pratioce.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ceca Ražnatović

Ceca je na svom Instagram profilu objavila fotografiju buketa crvenih ruža koji je dobila na poklon, a uz njega dodala je emotikon crvenog srca.

Pevačica je ostala misteriozna da li je u pitanju znak pažnje prijatelja nakon Dana zaljubljenih ili se neki muškarac trudi da je fascinira i osvoji romantičnim poklonom.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ražnatovićeva je svojom objavom zaintrigirala sve, a da li će otkriti ko je misteriozni džentlmen koji joj je poslao poklon koji bi oduševio svaku ženu, ostaje da vidimo.

Pevačica retko govori o svom emotivnom životu, a nedavno kada su je novinari pitali kada će da se skrasi, Ražnatovićeva je sve iznenadila kontra pitanjem.

- Ko kaže da ja nisam skrašena?! Delujem li razuzdano? (smeh) Šalu na stranu, meni papir nije potreba za sreću i emotivni mir. Ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam ja želela, imam dovoljnog iskustva iza sebe i broj godina i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim - rekla je tada Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading