NASILNIK! Odbila lekarski pregled: Đus se prvo svađao sa sestrom a onda je udarao po licu i šutirao!

Autor:

Zabava

18.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper Ivan Ivanović Đus fizički je nasrnuo na sestru od ujaka, koja je nakon incidenta slučaj prijavila policiji.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Ivan Ivanović Đus

Kako dalje saznajemo, njih dvoje su bili u jednom baru na Novom Beogradu, a kada su izašli, usledila je žučna svađa. Prema rečima našeg izvora, S. V. je navodno ispričala da ju je Đus tukao u jednom lokalu na novobeogradskom keju.

- Njih dvoje su zajedno došli do jednog bara gde inače Đus često dolazi. Nismo mnogo pričali unutra, atmosfera između njih je i tada bila napeta, ali ništa nije slutilo da će doći do nekog problema. Oboje su naručili da jedu i izašli su. Ispred lokala se čula dreka i zaista su se žučno svađali. Đus je bio vidno iznerviran i u jednom trenutku je udario tu devojku, za koju sada znam da mu je sestra od ujaka, a u tom trenutku nisam to znao. Devojka je bila van sebe i odmah je otrčala u drugom pravcu, dok se on lagano šetao ka svojim kolima kao da ništa nije bilo - priča naš izvor.

Dalja istraga je u toku, a Đus će danas biti saslušan u policiji na Zvezdari

Nakon toga saznajemo da S. V. nije htela da pređe preko nasilničkog ponašanja niti je htela da ćuti, pa je nasilje prijavila policijskoj stanici na Zvezdari. Prema nezvaničnim informacijama, Đus ju je udario po licu i šutnuo više puta. Ona je, navodno, u policiji ispričala da je reper počeo da je tuče u jednom lokalu na novobeogradskom keju, te je nastavljena svađa i van lokala. Reperova rođaka nije htela da ide u bolnicu, te je odbijala lekarski pregled. Dalja istraga je u toku, a Đus će danas biti saslušan u policiji na Zvezdari.

Podsetimo, reper koji je krajem devedesetih bio veoma popularan na srpskoj estradi poslednjih godina, umesto muzikom, više se bavi rijalitijima. Priznao je da je imao problema sa alkoholom, a nekoliko puta je bio dovođen u vezu sa policijom. Naime, pre nekoliko godina navodno je na Konjarniku pretučen bejzbol palicama, ali nije hteo da sarađuje s policijom i nije odao napadače.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Reperovi incidenti:

 

1. Dobio batine na Karaburmi

Đus tada nije malo "dobio sa leđa", već su ga njegovi "reperi" uneredili od batina jer je sve vreme zajedno sa drugom provocirao ostale. Na Danima Karaburme Đusov drug je došao među ofkovce i onda je isključio ofkinu pesmu koja je išla na razglasu. U pola pesme svi su skočili da ih biju, Đusa su oborili, šutirali, tukli dok ga nije spasio jedan od navijača OFK.

2. Pijan napravi skandal na sahrani Dragana Nikolića

Sasvim nenadano za vreme oproštaja sa velikanom srpske glume Draganom Nikolićem svi prisutni su ostali zgroženi kada je muk tužnog okupljanja presekla pojava pijanog Ðusa, koji je sa ispražnjenom flašom vinjaka koja je virila iz jakne urlao i pravio neprimerene scene za vreme sahrane.

3. Brutalno pretučen na Konjarniku

Reper je brutalno pretučen negde na Konjarniku, pa je u Urgentnom zaradio nekoliko kopči na glavi, ali je imao i povrede desne ruke i noge. On je zadržan nekoliko sati na odeljenju hirurgije zbog opservacije i mogućeg pogoršanja zdravstvenog stanja. Njega je palicama brutalno pretukla grupa mladića, a kako nezvanično saznajemo, ovaj incident je posledica starih neraščišćenih računa između Ðusa i napadača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

18.02.2020 13:54

Svima po zakonu.