Darko Lazić našao donora za bubreg: Majka ove učesnice Zadruge želi da mu pokloni svoj!

Autor: star

Zabava

19.02.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ima opet ozbiljan zdravstven problem, jer mu levi bubreg otkazuje. Zbog toga je na listi čekanja za bubreg u jednoj klinici u Italiji, jer pevač ne želi da mu neko od članova porodice donira bubreg.

RepublikaFoto: Republika
Darko Lazić

Kada je za ovu situaciju čula Miroslava Simov, majka aktuelne učesnice rijalitija Tare Simov, bez razmišljanja je odlučila da ona bude donor, jer Lazića izuzetno voli i ceni kao pevača.

- Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. On je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam decu, zato tako i razmišljam. Pokloniću mu moj bubreg, neću da mu prodam, jer je meni dovoljan jedan da preživim. Ozbiljna sam u nameri da poklonim bubreg Darku Laziću. Molim da mi se javi i ja ću odmah krenuti sa analizama i pripremama za operaciju. Znam da je transplantacija organa ozbiljna operacija i nadam se da će moj bubreg biti odgovarajući za Darka - rekla je Miroslava.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov

- Ja se za svoje zdravlje ne brinem, kakvo je, takvo je. Važnije je valjda da se spasi jedan mladi život. Dosta sam i doživela i preživela. Da li će se moja deca složiti sa ovom odlukom, ne znam, nije ni važno. Ja sam odlučila i stojim, iza toga. Neka mi se Darko javi da uradimo sve potrebne analize - dodala je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miroslava sa Tarom u Zadruzi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ilija

19.02.2020 16:49

Pa i Darko ima jedan ispravan bubreg.

Odgovori 11 0
Jana

19.02.2020 18:09

Najnormalnije i uobicajeno je da organe prvo doniraju clanovi porodice!!! A on kakav je, i to ce upropastiti svojim neumerenim zivotom.

Odgovori 10 1