Grujićka stala na Lukasovu stranu, prozvala jutjubera: Baka Prase je nevaspitan!

Autor:

Zabava

22.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Katarina Kaća Grujić stala je na stranu kolege Ace Lukasa u ratu koji vodi sa jutjuberom Bakom Prasetom i nazvala ga nevaspitanim.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

Ona priznaje da ne prati jutjubere i sličan sadržaj jer njoj to nije interesantno, ali, kada smo je pitali da nam prokomentariše nedavne prozivke između Lukasa i Bake, Kaća nam je rekla da ne zna o čemu se radi, ali da svakako drži stranu starijeg kolege.

- Jutjuberi nisu moja sfera interesovanja. Mislim da to što je prozivao Lukasa nije moj problem. To je problem njegovih roditelja što su dozvolili da Baka nema poštovanja prema čoveku koji je toliko godina na našoj estradi, sa toliko pesama i karijerom. On nema ni poštovanja ni sramote, nevaspitan je. Nije moja stvar, ali ja sam uvek na strani pevača i uvek ću stati uz kolegu - rekla Kaća, a onda je priznala da joj pregledi na jutjubu nisu važni jer, za razliku od tih koji imaju preko 50 miliona pregleda, ona peva svakog vikenda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bogdan Ilić - Baka Prase

- Ja se ne opterećujem da li ću imati jedan, pet ili sedam miliona pregleda. Ti koji imaju po 50 miliona rade jednom u mesec dana. Ja radim svaki vikend i nemam slobodne dane da uzmem odmor - završava pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sale

22.02.2020 08:12

Neznam kome je ovaj mali idiot interesantan

Odgovori 11 0
Žika

22.02.2020 10:09

Nije on nikakve prase. On je svinja i ponaša se kao svinja.

Odgovori 11 0