Sedam godina od teške saobraćajke! Vanja: Od nesreće bolujem od anksioznosti!

Autor:

Zabava

22.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Vanja Mijatović ovog vikenda slavi sedam godina otkako je imala tešku saobraćajku iz koje je jedva izvukla živu glavu. Vanja priznaje da i danas oseća posledice ove užasne nesreće:

Foto: instagram.com/vanja_mijatovic_vvsr
Vanja Mijatović

- Posledice koje su ostale posle saobraćajke jesu da sam se ja smanjila centimetar i po. Sada sam metar pedeset i pet, a bila sam metar pedeset šest i po. Anksioznost se javila posle tri godine. Tada sam imala prvi napad. Dan kada sam imala udes slavim kao drugi rođendan, to je za mene veoma važan dan. Ja ne dozvoljavam da me svako vozi, ne sedam u kola sa nekim ko je popio. Ja odmah uzimam da vozim. Ne dozvoljavam da kada me voze, prekorače brzinu.

Podsećanja radi, ona je teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Novi Sad - Beograd 2013. godine, kada je njen kolega Stefan Petrušić izgubio kontrolu nad vozilom reno megan. Zajedno sa njima u kolima bila je i pevačica Ana Sević.

 Mijatovićeva: Dan kada sam imala udes slavim kao drugi rođendan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading