(FOTO) Voditelj i pevač Milan Milošević snimio je treću po redu pesmu a ovaj put, sigurni smo raznežiće srca svih vas!

Autor:

Zabava

22.02.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dueta sa Stojom "Neka pati" pa autobiografske pesme "Grad", Milan je snimio pesmu "Majko" koju posvećuje svojoj majci. Verovali ili ne, u spotu koji je snimio Milanovu majku glumi proslavljena glumica Eva Ras.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milan Milošević

Tokom cele pesme Milan se obraća svojoj majci a Universal video produkcija se potrudila da napravi gotovo holivudsku priču koja prati Milanove reči upućene majci.

Spot je sniman na nekoliko lokacija a zanimljivo je da su neki kadrovi snimani premijerno u Milanovoj kući koju je nedavno kupio te će javnost moći po prvi put da zaviri u njegov dom.

Premijera pesme i spota MAJKO očekuje se uskoro a do tada pogledajte neke od fotografija nastalih na snimanju istog.
RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milan i Eva

Eva Ras je odmah prihvatila Milanov poziv i kako saznajemo od izvora bliskih pevaču, tokom snimanja spota bilo je i suza jer svoje emocije ni Milan i glumica nisu mogli da savladaju.

Milan je na svojim Fb i Instagram profilima postavio tajanstveni video koji najavljuje ovu brzu baladu, koja će sigurno smo dominirati klubovima a Milanovi fanovi sa nestrpljenjem čekaju da čuju novu pesmu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

23.02.2020 09:14

Bacio pare kroz prozor.