"Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom": Bivši dečko Manojlovićeve je posle raskida osuo žestoku paljbu, a evo gde je danas!

Autor: blic.rs

Zabava

23.02.2020

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza pevačica Rade Manojlović i košarkaškog agenta Momira Gajić pre pet godina bila je najaktuelnija tema.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rada i Momir

Njih dvoje nisu odmah otkrili da su zajedno, dok Momir nije počeo da se pojavljuje na Radinim nastupima.

Momir nije želeo da daje izjave, a Rada je uvek isticala da je srećna i da želi da se venča za sportskog biznismena. Kako to obično biva, prljav veš je tek isplivao na kraju, posle tri godine zabavljanja, a javnost je tada mogla da čuje i brojne pikanterije.

Tako je u prvoj ispovesti nakon raskida Momir poručio: “Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom”. Međutim, Rada je i sama potvrdila da se njihov odnos završio nesportski jer je njena profesija bila konstantan trn u oku.

RepublikaFoto: facebook.com/Rada Manojlovic

- Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao "bivši dečko Rade Manojlović - izjavila je tada pevačica.

Danas Momirov život izgleda potpuno drugačije. Živi u Americi, radi kao agent za mlade talente koji treniraju košarku i veoma je uspešan u svom poslu. Na privatnom polju oženio se za atraktivnu lepoticu iz Srbije, Nevenu sa kojom je dobio dvoje dece.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading