Oteo joj sve pare: Radu Manojlović ojadio otac, izbio haos u Četerežu!

Autor: Skandal

Zabava

24.02.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović godinama radi, nastupa širom sveta i dobro zarađuje, međutim ništa sem auta nije stekla.

RepublikaFoto: instagram.com/_marija_manojlovic_
Rada sa ocem

Istina, renovirala je kuću u Četerežu za oca i maćehu, ali to je sve. Zbog svega toga njen tata Rade jako brine i smatra da ona nije zaslužila da toliko radi, a da nema još ni svoj stan, pa je odlučio da stvar preuzme u svoje ruke i da ćerku nauči pameti.

- Rade je morao da lupi šakom o sto jer vidi čovek da se Rada nikad sama neće opametiti. Gleda je godinama kako troši i na bivše momke, i sada na Harisa, a o sebi ne misli uopšte. Pa Milanu Stankoviću je platila penale za Grand, Momiru je uložila u neki biznis. Pa nije ona javna banka da svi od nje uzimaju. Zato Rade neće više to da trpi, pa je seo i sa ćerkom obavio ozbiljan razgovor. Rekao je odlučno i strogo: "Sve što od sada zaradiš ima da ide na moj račun! Samo te gledam kako bacaš okolo na glupoti, a nemaš još ni stan. Kod mene ti je najsigurnije, a videćeš, za godinu dana imaćeš toliko para da ćeš moći da biraš koji ćeš stan. Ostaće ti štek, ti znaš da sam ja sa parama oprezan - prepričava izvor za Skandal.

- Rada ga je saslušala i pristala. Shvatila je da je loša sa finansijama i sve je prepustila ocu. Za sebe će odvajati samo minimalno novca za osnovne potrebe, a ostalo ide kod oca u štek!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

24.02.2020 18:45

A ja čitala da je kupila dva (2) stana po 200 hiljada evra. Pa dala Harisu sto hiljada evra za zajedničku kuću uBosni. . . . . . . .