(VIDEO) Opaa! Problem je kad im postanem opsesija: Dara priznala šta voli da joj muškarci rade!

Autor: Pink.rs

Zabava

26.02.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa jedne emisije srela se s folk zvezdom Darom Bubamarom, sa kojom je popričala o njenom emotivnom životu na račun kojeg se i sama pevačica često šali i svojim odgovorima zasmejava sve oko sebe.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dara Bubamara

I sama se nasmejala kada je čula prvo pitanje, inspirisanim refrenom pesme "Oro" Jelene Tomašević.

- Čudno pitanje da li su muškarci voleli da me nunaju... Da, voleli su da me nunaju i želela bih i bivši frajeri da me sada nunaju, ali ja kad s nekim završim nema nunanja - rekla je vidno raspoložena Dara, a potom dodala da su joj sve ljubavi uglavnom fatalne.

- Problem je kada me ne vole "normalno", već im postanem opsesija... Tad nastane problem, tako da bih volela da me, stvarno, muškarci manje vole.

Takođe ističe da mnogi o njoj imaju iskrivljeno mišljenje, te da ona ne voli da menja partnere, već je oduvek maštala o jednom čoveku za ceo život.

- Ja bih baš volela da sam se jednom udala i to bilo za ceo život. Ja sam takva po prirodi, možda ne izgleda tako, ali ja sam u fazonu da volim da imam jednog muškarca, da budem non-stop sa njim, ali eto, tako mi se desilo da nije išlo i nisam imala jednog.

Evo šta je još Dara ispričala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
PetarB

26.02.2020 21:59

Novinari sta znaci ovaj izraz "opa" ???