Pevačica postaje ugostitelj: Jana pola miliona evra ulaže u restoran!

Autor:

Zabava

27.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dragana Jana Todorović uskoro će otvoriti restoran u Beogradu sa ulaganjima od čak pola miliona evra. Izvor Srpskog telegrafa otkriva da će restoran pevačice sa najvećim grudima na Balkanu biti skroz drugačiji u odnosu na ugostiteljske objekte u Srbiji i da će biti na jednoj od najskupljih lokacija u gradu.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Jana Todorović

- Jana je rešila da napravi bum sa restoranom koji će biti na Neimaru. Ne žali novac koji je zaradila pevajući da sebi obezbedi drugi izvor prihoda. Poznato je da je ona veliki hedonista, kao i cela njena porodica, a pre svih suprug Ivan i ćerka Kristina Džulijen, te su se do sada gostili u najboljim restoranima u Beogradu, ali i gde god su putovali, a često obilaze zemaljsku kuglu. Ideje za enterijer koji će biti, bar po onome što mi je pričala, zaista neviđen za ovdašnje goste, Jana je pokupila iz najboljih svetskih lanaca restorana - kaže sagovornik Srpskog telegrafa blizak pevačici.

Enterijer lokala seksi pevačice biće kombinacija najboljeg iz najprestižnijih svetskih lanaca restorana

Inače, Jana važi za jednu od najtraženijih i najplaćenijih pevačica u dijaspori i uvek kući dođe sa honorarom koji je za mnoge njene kolege misaona imenica, a investiranje u posao je uvek najbolja odluka jer uloženi novac može da se vrati višestruko, što na kraju krajeva i jeste cilj svakog biznisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading