Živkovićeva slučajno raskrinkala koleginicu: Kija i ja smo pevale u polupraznim salama!

Autor:

Zabava

27.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i rijaliti-zvezda Kija Kockar i pevačica Katarina Živković gostovale su zajedno kod Ognjena Amidžića po povratku u Srbiju sa američke turneje. Po svemu sudeći, Kija se našla postiđenom pošto je otkriveno da joj nastupi nisu bili tako posećeni kao što je tvrdila. Ona je radosno izjavila da su prošle super, ali je nenadano koleginica Katarina ispravila da nije ništa sramota ako nekada klub bude i prazniji, što im se, kako se ispostavilo, dogodilo.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina_zivkovic_official
Katarina i Kija

Naime, Amidžić je pitao Živkovićevu i Kristinu kako su se provele na turneji i konstatovao da je dugo trajala, a Kija je to i potvrdila.

- Preduga je bila, da, ti si fakultet. Mi smo mislili da, kad se vratimo, ono više niko ne postoji, nestala planeta, nestala Srbija, međutim, nije, sve po starom, sve još bolje. Nas dve se nismo posvađale. Super je bilo stvarno, samo predugo - odgovorila je Kija, a Ognjen ih je onda pitao da li su istiniti navodi da na nekim nastupima nije bila dobra posećenost.

- Pa mi smo svugde, mi svugde dobro prolazimo - rekla je Kija, gledajući u Katarinu i bojeći se da se ne desi upravo ono što se dogodilo.

Kaća je inače poznata po izjavama "što na um, to na drum", pa je slučajno raskrinkala nadmenu Kockarevu.

Pa mi smo svugde, mi svugde dobro prolazimo, rekla je Kija, pa ju je koleginica demantovala

Foto: instagram.com/kijakockar

- Kako ove mačke da prođu loše? Znaš kako, to je apsolutno normalno da nekada klub bude puniji, nekada bude prazniji, ali ono što je najbitnije jeste to da smo se trudile, ajde, govorim u svoje ime, a takođe i u njeno, da budemo profesionalci, da odradimo kao da je puno i kada je poluprazno. Tako da, nije to ništa sramota, nije to ništa strašno. Nekada je bilo bolje, nekada malo gore, ali, sve u svemu, savršeno. Uvek će se naći neki hejter, svi pevači prolaze kroz to - otkrila je Živkovićeva, dok je Kija vidno postiđena ćutala.

Podsetimo, menadžer pevačice Goran Lečić u jednoj izjavi za medije tokom januara priznao je da prva dva nastupa jesu bila slabije posećena. Ipak, Kockareva je za medije rekla nešto drugačije:

 Iako je Kockareva po povratku sa američke turneje tvrdila da su joj nastupi bili krcati, pevačica sa kojom je nastupala otkrila je pravu istinu

Foto: instagram.com/kijakockar

- Nastupala sam u najboljim klubovima širom regiona i dijaspore, svi su uvek bili puni i na osnovu mog rada sam s razlogom pozvana u Ameriku. Jedan medij je samo objavio da sam imala prazan klub, ali to nije istina, svi znaju da je turneja prošla sjajno jer, da nije bilo tako, ne bi nam produžavali turneju i ne bih ostala dva meseca.

Inače, Kija i Kaća bile su na američkoj turneji ukupno dva meseca i četiri dana, kako je nekadašnja zadrugarka sama izbrojala u toku emisije, a ona se tamo i razbolela.

- Tačno sam brojala jer sam jedva čekala da se vratim. Uhvatila me još i neka bolest - priznala je Kockareva.

Foto: instagram.com/kijakockar

Kija: Smuvala bih Rozginog bivšeg

Kija Kockar je tokom emisije "Amidži šou" kao iz topa odgovorila na pitanje sa kojom javnom ličnošću bi mogla sebe da zamisli u vezi. Naime, ona je bacila pik na bivšeg dečka Jelene Rozge.

- Znam! Odmah ću da ti kažem. Stjepan Hauser. A to sa Rozgom, to je bilo davno i prebolela ga je valjda.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kija zamalo zapalila kuću

Gostujući u emisiji "Amidži šou", pevačica je još jednom zaprepastila priznavši da je bila spremna svoju porodicu da ostavi na cedilu samo da bi sebe spasla.

- Stavila sam tiganj da se zagreje da ispečem pomfrit i otišla u sobu, zagledala se u film. Vraćam se, ono plamen. Tad sam živela sa bakom, bila sam u srednjoj školi, pa sam razmišljala da li da ih ostavim ili da pobegnem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

28.02.2020 13:04

Nekada pune, nekada poluprazne. Nije loše. Najgore je nemati nastupe.

Rosko

28.02.2020 15:27

Važno je da sala nije prazna.