Goca Tržan o bivšem mužu: ŠTA KUČETU OSTAJE NEGO DA LAJE!

Zabava

06.10.2017

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan nikad do sad nije želela da komentariše svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića jer, kako kaže, uživa u ljubavi sa Rašom Novakovićem sa kojim se i njena ćerka Lena odlično slaže.

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Nov 11, 2016 at 4:02am PST

Pevačica je morala da odreaguje kada je čula da je Marinković optužuje kako je uhvatio u krevetu sa ljubavnikom i kako mu duguje 20.000 evra.

- Lena ga nije videla godinu dana, on nije bio u situaciji da vidi svoje dete. To je sve što mogu da kažem kakav je on otac. Zato, neka pusti više mene i moju porodicu. Borila sam se da odgajam i hranim dete, niti mi je pomogao u braku, niti sada. Treba da ućuti i ne progovara, jer šta kučetu ostaje nego da laje. Sve što on kaže je tačno, on je jedan pouzdan čovek i sigurno nije lažov. Bilo bi dobro da moje ime izbaci iz usta. Hajde malo da narod čuje ko je Ivan Marinković? Čovek koji nikad ništa nije uradio u svom životu osim što je dane provodio po kladionicama, krao paštetu i dobijao batine na ulicama. Bolje neka priča o tome - izjavila je Tržanova.

Podsećamo, Goca se 2007. godine udala za Ivana Marinkovića i taj brak je trajao d 2011. godine. Pevačica se zatim udala 2015. godine za bubnjara iz svog benda Rašu Novakovića sa kojim uživa u braku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading