Primitivizam i prostakluk na vrhuncu! Baka Prase: Ogroman mi je, Sergej: Stavi ga sebi u usta!

Autor:

Zabava

29.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović je ovaj put dostigao hajlajt svog blamiranja na društvenim mrežama sugerišući Bogdanu Iliću nesvakidašnju stvar.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ/Youtube.com/Baka Prase
Sergej Trifunović i Baka Prase

- Ogroman mi je - izjavio je Bogdan, na šta je Sergej odgovorio:

- Stavi ga sebi u usta.

Baka Prase nije ostao dužan, pa je glumca uputio na to da pročita svoje ime, što se odnosilo na ime pod kojim je upisan na Tviteru, a čije je značenje vulgarno.

Nove salve primitivnih uvreda i prostakluka potekle su od glumca, a upućene su jutjuberu. Osim što se upustio u politička zbivanja, gde, kako se čini, njemu nije mesto, Trifunović je ovaj put kao "uticajni" tviteraš pokušao da se uvuče i na Jutjub scenu, izazivanjem popularne "drame".

Sve je počelo kada je 23-godišnji jutjuber na Tviter nalogu očigledno isprovocirao glumca, požalivši se da ne zna šta da čini budući da je njegov porše udaren.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show, ST/D. KADIĆ
Baka i Sergej

- Moj dobri kamerman je čuknuo mog poršea dok je vozio bez dozvole. Šta činiti - upitao je Bogdan pratioce. Nakon dve nedelje dobio je odgovor upravo od Trifunovića, koji se nije zaustavio na komentarisanju samo ovog tvita.

Šteta što nisam bio aktuelan kad je Trifunović bio glumac, možda je mogao da spase propalu glumačku karijeru

- Ja bih se, dete, na tvom mestu zaklao zarđalom kašikom - neumesno je prokomentarisao Sergej. Njegov morbidan komentar upućen jednoj mladoj osobi, na društvenoj platformi, neki koji čak i nisu fanovi Bake Praseta, osudili su, sugerišući da bi on kao duplo stariji od Bogdana trebalo da se bar ponaša u skladu sa godinama, a sam Ilić ga je posavetovao da se ne blamira više.

- Šteta što nisam bio aktuelan kad je Sergej Trifunović bio glumac, možda je mogao da spase svoju propalu glumačku karijeru, kao što pokušava svoju političku tako što se kači na mene. Al' da ne grešim dušu, odlično glumi političara - napisao je Baka na Tviteru.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Najbolje ti stoji uloga narkomana i šljama

Tviteraši su nakon toga ocenili Bogdanovu inteligenciju kao natrposečnu, dok su Sergeju rekli da mu najbolje stoji uloga narkomana i šljama. Neki od komentara bili su i da Sergeja najbolje opisuje rečenica koja kaže da je bolje umreti kao heroj, nego poživeti dovoljno da vidiš sebe kako postaješ negativac. Međutim, čini se da su se, osim Trifunovića, u ovu "dramu" upecali i mnogi drugi, koji su mu se pridružili u virtuelnom napadu na Bogdana, preporučujući Baki Prasetu da se obesi, ubije i nazivajući ga majmunom. Na taj način su svaki argument protiv Ilića, koji je poznat po psovkama i necenzurisanom izražavanju, pretvorili u irelevantan, budući da je on ovde ostao dostojanstven za razliku od trenutnog Tviter oponenta.

Foto: prinstcreen/NOVA S

Sergej ne miruje!

- U junu 2019. godine na konferenciji u Leskovcu je urlao na novinarku, nije želeo da odgovori na njeno pitanje, pa je počeo da se nadvikuje. To nije bio prvi njegov incident sa predstavnicima sedme sile, budući da je najgnusnije uvrede uputio i na račun novinarke Srpskog telegrafa

- U januaru 2020. godine izazvao je sudar sa autobusom, dok se u februaru džipom zakucao u fijat koji je išao ispred njega

- Na Tviteru je imao blamirajuće komentare, a nedavno je izjavio da ima fotografiju koja je dokaz da je Boris Tadić osnovao SNS. Kada je podelio tu fotografiju, ispostavilo se da je ona zabeležena na predavanju predsedničke dužnosti, što je Tadić ocenio kao obaranje zakona logike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading