Počelo je FINALE Beovizije! Od 12 takmičara jedan će pobediti i predstavljati Srbiju u Roterdamu!

Autor:

Zabava

01.03.2020

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se održava finalno veče festivala "Beovizija". Predstaviće se 12 takmičara sa svojim numerama, a samo jedan će odneti pobedu i predstavljati boje svoje zemlje u Roterdamu na Evroviziji.

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Beovizija 2020

Na samom početku izvedena je pesma "Insieme" Toto Cutugna, on je predstavljao Italiju 1990. godine.

Oni će se takmičiti ovim redoslednom: Milan Bujaković ft. Olivera Popović (Niti), Hurricane (Hasta la vista), Neda Ukraden (Bomba), Andrija Jo (Oči meduze), Igor Simić (Ples za rastanak), Thea Devy (Sudnji dan), Ejo (Trag), Lift (Samo mi kaži), Ana Milenković (Tajna), Naiva (Baš, baš), Marko Marković (Kolači), Bane Mojićević (Cvet sa Prokletija).

Podsetimo, sa jednog broja telefona se može glasati 20 puta. Svi dobijeni glasovi se pesmama dodeljuju od 1-12 izuzimajući poene 9 i 11. Kompletan prihod od SMS glasova ide u humanitarne svrhe na kampanju koja je posvećena od retkih bolesti. Svi koji budu glasali biće i donatori.

I ovo finalno veče će voditi Dragana Kosjerina i Kristina Radenković uz pomoć jednog Šveđanina i jednog Australijanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading