NOVI RAT! Svađa Božinovske i Đanijeve žene! Goca: Slađa voli Đanija jer je pun para! Slađa: Sram te bilo, Goco, ja nemam ni dinara!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

03.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska žestoko je nagazila suprugu Radiše Trajkovića Đanija kada je u jednoj emisiji prozvala žene pevača, a njihove muževe nazvala medvedićima punim para. Slađa, laka na jeziku, nije joj ostala dužna, a da zlo bude veće, pokrenula je priče da je gostovala pijana, pa nije znala šta priča.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Goca i Slađa

- Žene pevača se brzo naviknu i na medvediće i na sve jer su uvek medvedići puni. To je živa istina. Sve žene pevača, ja sam to hiljadu puta rekla, bolje žive od nas pevačica jer njima muževi sve zarade, donesu, one uživaju, gledaju "Zadrugu" - rekla je Goca u emisiji "Magazin In".

Ova izjava iznenadila je Slađu, budući da se njihove porodice druže, pa nije mogla da veruje da bi neko pri zdravoj pameti tako nešto i pomislio. Đanijeva žena tvrdi da to nije istina, a kao dokaz za to navela je da već treći dan sedi u kavezu i nema šta da jede.

 Slađa: Prvo, Đani nije medvedić već lav, a drugo, deca troše te pare, a ne ja

- Baš me to čudi od Goce. Nas dve smo privatno veoma dobre. U stvari, svi smo dobri sa njom, Ðani, ja, cela porodica. Ružno je, ako je ovim što je rekla, mislila direktno na mene. Prvo, Ðani nije nikakav medvedić jer, koliko znam, ona je rekla da su naši muževi medvedići puni para. Ðani je lav, prava lavčina! Drugo, ja uopšte ne trošim njegove pare. Sedim kod kuće, evo, treći dan zatvorena u kavezu, jedem stari hleb ne od juče, od prekjuče. Bukvalno dinar nemam. I da ti kažem, nisam u našem stanu, mi živimo u iznajmljenom. Ma, mani me te priče - rekla je Slađana za Svet, pa dodala:

- Ðani ne peva za eksere, naravno da zarađuje dobro i naravno da se pare troše. Ne trošim ih ja, već naša deca. Evo, baš sad smo u kafiću na kafi svi zajedno, lep je dan, što da se nerviramo oko gluposti. A Goci je sve oprošteno. Možda je, kao i Ðani, malo popila pred emisiju. Svakako je volim, pa volim.

Podsećamo da Goci nije prvi put da potkači svoje kolege i da se kasnije vadi kako nije tako mislila. Tako je jednom čak i fizički nasrnula na Vesnu Rivas.

Foto: instagram.com/official.djani

Đani: Kupio sam treći stan, nek puknu dušmani!

Đani je u emisiji "Blic poligraf" priznao da je kupio tri stana u najluksuznijem delu grada, kao i da voli samo markirane stvari da nosi.

- Hvala bogu, dobro radim i istina je da sam uzeo tri stana u najluksuznijem delu grada. Samo što ova dva stana čekam da se završe, pa da uzmem ključeve i od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading