(FOTO) NOVI SKANDAL TRESE SRBIJU! Sanja Stanković u tajnoj vezi sa poznatim fudbalerom? Matora će završiti u ludnici!

Autor: Alo, Republika

Zabava

05.03.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković je, ko navode neki mediji, u tajnoj vezi s fudbalerom Lukom Jovićem koji igra za fudbalski klub Real Madrid.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sanja Stanković

Sanju su i ranije povezivali sa mladim sportistom Stefanom Vicom, ali ona je demantovala navode te je rekla da između njih nema ničeg više osim dugogodišnjeg prijateljstva.

Podsećamo da je Luka u vezi sa našom poznatom manekenkom Sofijom Milošević, ali da je i ranije muvao poznate Srpske pevačice.

Luka Jović je najpre pre nekoliko meseci, kako se šuška, pokušao da stupi u kontakt sa Darom.

- Luki je Dara oduvek jedna od omiljenih pevačica.Počeo je da se raspituje kod prijatelja koji je poznaju kakva je privatno, ali i da li su tačne priče da je dobra u krevetu. Čim je čuo sve pozitivno o njoj, došao je do njenog broja i slao joj je poruke. On nije odugovlačio, već je bio direktan u porukama, odmah joj se predstavio i pitao ju je da se vide na večeri u jednom poznatom hotelu - pisali su mediji.

RepublikaFoto: Starsport/youtube.com/AmiG Show
Luka i Sanja

Ovog puta Sanja se odala tako što je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram iz VIP lože fudbalskog kluba Real Madrida.

Na slici se ne vidi ko ju je fotografisao, ali se jasno vidi da je pripremljena luksuzna večera za dvoje!

Da li su samo spekulacije ili je istina ostaje nam da vidimo, jer ako jesu Sanjinoj devojci Jovani Tomić Matoroj, koja je trenutno u rijalitiju "Zadruga", neće biti dobro.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading