Emina zabranila doktorima da priča o OVOME! Podvrgla se tretmanima PODMLAĐIVANJA, a priča da je PRIRODNA!

Autor: Alo.rs

Zabava

06.03.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović doputovala je u srpsku prestonicu pre nekoliko dana kako bi radila na novim pesmama, ali i kako bi se podmladila!

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Emina Jahović

Naime, ona se uputila u jednu privatnu kliniku gde se podvrgla raznim tretmanima podmlađivanja.

- Emina je proša kroz buran period u poslednjih nekoliko godina. Sve to je ostavilo traga na njenom licu. Nakon razvoda, usledila je nova veza koja se takođe završila neslavno, a onda je bila pod stresom jer je saznala da joj je kućni ljubimac bolestan. Iako je poznata po tome da se zdravo hrani i naporno trenira, način života, ali i godine su učinile svoje - rekao je za Alo izvor blizak pevačici. 

- Ona se preko svojih poslovnih saradnika i prijatelja u najstrožoj tajnosti raspitivala o procedurama, ali i o pouzdanim klinikama i zakazala je intervenciju - dodaje izvor. 

S druge strane doktor nije smeo da gopvori o zahvatima koje je radio na Jahovićevom. Potvrdio je međutim da je pevačica njegova nova "muza".

- Imajte razumevanja da ja ne mogu, ukoliko mi klijent lično ne da saglasnost da govorim o tome šta sam radio i šta ću raditi. Emina jeste bila kod mene, ai ako bog da tek će dolaziti, jer sa njom imamo plan na duže staze - kratko je rekao plastičar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading