(VIDEO) JOŠ JEDNA ZVEZDA U FAMILIJI POLUMENTA: Šako je rođeni stric OVE PEVAČICE o kojoj ne prestaje da se priča!

Autor:

Zabava

08.03.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za skoro tri decenije, koliko je aktivan na regionalnoj muzičkoj sceni, publika je imala priliku da se upozna sa brojnim detaljima kako iz profesionalne karijere Šaka Polumente, tako i iz njegovog privatnog života.

RepublikaFoto: Miomir Milić
Šako Polumenta

Nije tajna da su, osim Šaka, muzički nadarena i njegova deca, kao i ostali članovi familije, a sada je njegovim stopama rešila da krene i prelepa Adina, njegova dvadesetjednogodišnja bratanica, koja mesecima unazad privlači veliku pažnju na društvenim mrežama!

Ova talentovana devojka pobrala je brojne simpatije video-snimcima na kojima uživo izvodi neke od najvećih hitova kako domaće, tako i svetske pop scene i dobila mnoštvo komplimenta na račun svog talenta, a sada je po prvi put rešila da se otisne u profesionalne muzičke vode i to duetskom pesmom sa stricem Šakom!

RepublikaFoto: Miomir Milić
Adina

Iako je posvećena studijama na Filološkom fakultetu, lepa Adina rešila je da otpočne muzičku karijeru i to duetskom pesmom sa rođenim stricem, koji iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne hitove.

- Ponosan sam na Adinu i na njen talenat! Odavno mi, u krugu familije, uživamo u njenom glasu, i do sada je više pevala za svoju dušu... Ali prava šteta bi bila da ovakav talenat ne čuju i drugi, zato mi je baš drago što smo je ohrabrili da krene da snima i profesionalno se bavi pevanjem. Presrećan sam zbog nje i posebno mi je drago što će prvi korak napraviti baš sa mnom, našim duetom! Pesma "Bijeli cvijet" je nešto moderno, potpuno drugačije i jedva čekam da je svi čujete - priznao nam je Šako, koji je najavio da će spot biti premijerno objavljen na njegovom Jutjub kanalu u utorak, 10. marta u 16 sati.

Do tada, pogledajte kratku najavu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading