Ipak je ozbiljno: Milica Todorović zbog zdravstvenih problema odlazi na lečenje u inostranstvo!

Autor: alo.rs

Zabava

09.03.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović ima već dugo problema sa hormonima i štitnom žlezdom, a kako joj terapija koju dobija od lekara u Beogradu ne pomaže, sve se više raspituje o klinikama u Londonu ili Berlinu koje su efikasne za tu dijagnozu.

RepublikaFoto: google.rs
Milica Todorović

Kako otkriva rođaka Milice Todorović, pevačica planira da se leči u inostranstvu.

- Milica je čvrsto rešena da odvoji nekoliko meseci i da u inostranstvu reši problem sa štitnom žlezdom koja joj remeti hormone, a oni joj pak prave problem sa trudnoćom, otkriva rođaka i dodaje: 

- Sve se raspitala, saznala je detalje, a zna i neke kolege koje su išle na ta ista mesta da se leče i sve su rešili bez komplikacija. U pitanju su inače svetski poznatil lekari u oblasti endokrinologije, tako da Mica samo treba da konačno preseče. Ona bi volela da dobije dete sa Petrom, a to će biti izvesnije kada prođe fazu lečenja. Lečenje košta između 10.000 i 30.000 evra, međutim ne žali para. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
leka

10.03.2020 09:06

Milicice devojko odleprsao Strugar drugoj koja je ponudila vise u najavi. Ljubi, Mici ljubi al glavu ne gubi.