Vesna Zmijanac vladala političkom scenom: Nabacivali su mi se svi političari!

Autor: M.V

Zabava

12.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac gostovala je u emisiji "Amidži šou", pa se prisetila svoje burne mladosti, ali i koliko je bila fatalna. Ona je sada bez dlake na jeziku progovorila o političarima koji su joj se otvoreno udvarali dok je pevala na proslavama.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vesna Zmijanac

Naime, pevačica je izdvojila trojicu muškaraca, među kojima se kao glavni akter našao nekadašnji predsednik Savezne Republike Jugoslavije Slobodan Milošević. Voditelj joj je postavio pitanje da navede ime jednog političara koji joj se svojevremeno otvoreno udvarao, a Vesna je šokirala odgovorom.

- Pa ima ih više. Ne znam kog sada da izdvojim. Iskreno, udvarali su mi se svi oni kojima sam pevala. Mogu da kažem od Ivana, Slobodana Miloševića, Milorada Vučelića i redom. Pa dobro, bilo-prošlo i šta sad. Ja sam bila laf sa njima, sve sam to drugarski rešavala, bez pritiska. Nikada nisam bila nadmena niti sam koristila to što su mi se udvarali jaki ljudi, jednostavno, znala sam sa njima da izađem na kraj.

Ja sam bila laf sa njima, sve sam to drugarski rešavala, bez pritiska. Jednostavno sam znala sa njima da izađem na kraj

Podsećamo da je Vesna bila u velikoj ljubavi sa Vučelićem iako joj je on svojevremeno zabranio da snimi Cecin hit "Idi dok si mlad" jer je bio ljubomoran na mlađeg muškarca.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Lepa, Šaban i Miroslav nemaju konkurenciju!

Vesna je odgovarala na pitanja o svojim kolegama i bez mnogo razmišljanja otkrila je koje su za nju tri najveće legende narodne muzike.

- Lepa Lukić, Šaban Šaulić, Miroslav Ilić. To su ljudi koji nemaju konkurenciju, oni nikada neće imati zamenu, jednostavno su jedinstveni.

Foto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/AmiG Show

Vesna: Milica Pavlović je moja naslednica!

Zmijančeva je sigurna da bi mlada, talentovana i atraktivna Milica Pavlović mogla dostojno da je nasledi.

- Energija Milice Pavlović je slična mojoj, a kada bi malo poradila na pevanju, ona bi mogla da bude ta koja bi me zamenila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading