ISPLIVALA OGROMNA TAJNA! Ninova ćerka imala lažan identitet: Zvala se Marta, bila u drugom stanju i imala verenika!

Autor:

Zabava

12.03.2020

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić prvi put se pojavila na TV sa lažnim identitom u emisijama Gorana Stojićevića Karamele.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Sandra Rešić

Finalistkinja "Zvezda Granda" iz 2017. godine  i kćerka legendarnog pevača Nina Rešića pre šest godina ''lagala'' je gledaoce predstavljajući se kao Marta Glogovac koja se u emisiji ''Balkanske prevare'' javila zbog toga što je verenik navodno vara sa drugom ženom.

Sandra je tada imala 23. godine i trebao joj je novac, a najlakši način bio je da se prijavi na neki od rijalitija, ili da statira u emisijama. Kako je tada bila prilični korpulentna, bila je idealna da odglumi trudnicu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sandra u Balkanskim prevarama

Potresna priča Marte Glogovac, odnosno Sandre Rešić pogodila je gledaoce širom zemlje i regiona, pa su se mnogi javljali da joj pruže podršku, ne znajući da je u pitanju čista prevara i gluma zarad gledanosti.

Ninova naslednica se dve godine kasnije, tačnije 2013. prijavilaza takmičenje "Zvezde Granda", a 2017. prošla je kroz ogromnu transformaciju i gubitak suvišnih kilograma. Uspela je da se plasira u prvih deset i tako sebi omogući da na velika vrata zakorači na estradnu scenu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading