Postoje kompromitujuće slike? Kija i Filip Krajinović u seks-aferi!

Autor: Star

Zabava

13.03.2020

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar i Filip Krajnović prolaze kroz agoniju jer neko želi da im napakosti.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ /youtube.com/printscreen
Filip i Kija

Kako se saznaje teniseru i pevačici smeštaju seks-aferu, a iza svega se krije neko ko očigledno ne miriše Kockarevu. 

- Kija i Filip se poznaju, ali nešto površno, možda su se ukupno videli dva ili tri puta u životu, nemaju nikakav kontakt. Međutim, pojavila se priča kako su Kija i Filip bili u kombinaciji i da su se viđali kod njega u stanu. Navodno je Filip pokušao na sve načine, da dođe do Kije, a kada je stupio sa njom u kontakt, otišli su na večeru da bi nakon toga završili u njegovom stanu. Priča se da je to period kada je Filip muvao i Milicu Pavlović, pa pošto zna da se ona i Kija druže u inat je smuvao Kockarevu - otkriva izvor i dodaje: 

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Kiju su povezivali sa raznim muškarcima

- E, sad, Kija se ne plaši jer zna šta je istina, ali joj nije prijatno da se to još provlači o njoj. Čula je da se ta priča već dva meseca naširoko prepričava, ali ne želi da reaguje i pravda se za nešto što nije istina. Filip je, sa druge strane, u šoku jer ima devojku i te priče mu ne trebaju. Iza svega toga se krije neki Kijin antifan koji želi da joj napakosti.Čak koliko znam ta osoba ndi i njihove slike koje su nastale isperd Filipove zgrade - priča izvor i dodaje: 

- Kija razume što nju ne vole i pokušavaju svašta da plasiraju, ali joj nije jasno zašto upliću dečka koji veze nema, sportista. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejo

13.03.2020 18:40

Anabela zla veštica.

Odgovori 10 0