PRIJAVIĆE SLUČAJ! Kija u teškoj agoniji: Jedna osoba preti da će objaviti njene slike sa Filipom Krajinovićem!

Autor: Star

Zabava

14.03.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar trenutno prolazi kroz agoniju jer neko navodno želi da joj napakosti.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ /youtube.com/printscreen
Filip i Kija

- Kija i Filip (prim.aut. Krajinović) se poznaju, ali nešto površno, možda su se ukupno videli dva ili tri puta u životu, nemaju nikakav kontakt. Međutim, pojavila se priča kako su Kija i Filip bili u kombinaciji i da su se viđali kod njega u stanu. Navodno je Filip pokušavao na sve načine da dođe do Kije, a kada je stupio sa njom u kontakt, otišli su na večeru da bi nakon toga završili kod njega u stanu - počeo je priču izvor.

Priča se da je to period kada je Filip muvao i Milicu Pavlović, pa pošto zna da se Kija i ona druže, on je navodno u inat Milici smuvao Kiju. E, sad, Kija se ne plaši jer zna šta je istina, ali joj nije prijatno da se još i to provlači o njoj. Čula je da se ta priča već dva meseca naširoko prepričava, ali ne želi da reaguje i pravda se za nešto što nije istina.

- Filip je, sa druge strane, u šoku, jer ima devojku i te priče mu ne trebaju. Iza svega toga se krije neki Kijin antifan koji želi da joj napakosti. Čak koliko znam ta osoba nudi i njihove slike koje su navodno nastale ispred Filipove zgrade. Da zaista postoje fotografije isplivale bi odavno... Kija razume što nju ne vole i pokušavaju da svašta plasiraju, ali joj uopšte nije jasno što upliću dečka koji veze nema, sportista... - dodao je izvor.

Ako nastave da plasiraju gluposti, prijaviće slučaj, jer kako drugačije da zaustavi budalaštine. Njoj je krivo zbog Filipa, jer ne želi da ni on, ni bilo ko drugi pomisli da ona nešto plasira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

14.03.2020 19:26

Ne brini Kija. Ti si slobodna, On je slobodan. Bilo šta da je u pitanju nema krivice.

Odgovori 19 1
Masa

14.03.2020 22:49

Boze dragi sa koliko njih je bila a doskora je bila udata.,ali je izgleda shvatila da balvana poput Slobe tesko ce naci.Ako je istina gobro da je se oislobodio.

Odgovori 3 13