Pevačicu baš briga za zabrane okupljanja: Jana slavila uprkos KORONAVIRUSU!

Autor:

Zabava

16.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica narodne muzike Dragana Todorović, alijas Jana, u subotu uveče proslavila je rođendan u svom restoranu na Vračaru uz više od sto ljudi, čime je prekršila zabranu organizovanja masovnog skupa u zatvorenom prostoru. Jana je svoje slavlje organizovala ne mareći što vlada pandemija i što se ceo svet bori protiv pošasti zvane koronavirus.

RepublikaFoto: instagram.com/janavip2011
Jana Todorović

Ničega se bukvalno Jana nije odrekla u ovoj nimalo bezazlenoj situaciji, pa je okupila mnoštvo prijatelja i rođaka da sa njom uz muziku, hranu i piće slave skoro do zore u njenom novootvorenom restoranu.

RepublikaFoto: instagram.com/yucafecom
Jana Todorović

- Jana je bila izuzetno lepo raspoložena, neprestano je pevala i igrala sa kolegama pevačima i muzičarima, kao i porodicom i prijateljima. Njen drug Đani došao je sa ženom i decom i pevao joj je pesme koje najviše voli iako je Jana platila muziku. Ne znam ni sam koliko joj je Đani puta otpevao pesmu "Srećan ti rođendan, sunce moje drago", a kad su drugi pevali, on je bio glavni za igru. Smeha nije manjkalo, kao i uvek kad je Đanijeva i Janina ekipa na okupu. Umesto na nekoj mega velikoj torti, slavljenica je oduvala svećice na omiljenom čizkejku. Dobila je mnogo cveća i poklona, a svakom se obradovala od srca, ne zbog njihove materijalne vrednosti nego zbog pažnje dragih ljudi - ispričao je jedan od muzičara, Janinih zvanica na rođendanskom slavlju.

Njen drug Đani došao je sa ženom i decom i pevao joj je pesme koje najviše voli

Uprkos savetima lekara da se u ovom periodu lični kontakti svedu na minimum, Jana se cele večeri grlila i ljubila sa svima, govoreći da se bez razloga širi panika, kao i da se ona ničega ne plaši.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Janom kako bismo je pitali zbog čega se oglušila o mere bezbednosti i dovela ljude u opasnost, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: ST/Dragan Kadić

Viki poslala samo čestitku, a Nadica pevala cele noći

Jani su rođendan čestitale brojne kolege i popularni pevači poput Viki Miljković i njenog supruga Tašketa iako nisu bili na slavlju.

Znatno mlađa Janina koleginica Nadica Ademov, sa kojom je snimila duetsku pesmu krajem prošle godine, kada su im mahom govorili da liče na majku i ćerku, javno je uputila rođendansku čestitku.

- Srećan rođendan najboljoj osobi koju sam upoznala na svetu. Volim te - napisala je Nadica na Instagramu, gde je i objavila snimke sa Janine proslave na kojoj je, uz Đanija, bila najaktivnija kad je pesma u pitanju.

Oni samo na šuške misle

U manjini pevača koji pokazuju nebrigu za svoje zdravlje i uopšte neodgovorno ponašanje u želji da, dok god mogu, zarade još koji evro po dijaspori prošlog vikenda su se našli, pa čak i javno hvalisali svojim tezgama, pevačice Aleksandra Bursać, koja je snimala prazne aerodrome na proputovanju, i Dragana Rakčević, kao i njihove kolege Srećko Kačar i Šako Polumenta, koji je, doduše, pevao u Podgorici, gde zabrane okupljanja za sada ne postoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading