(FOTO) MILA MOJA.. Potresni jecaji Ksenijine majke Ljubice na desetogodišnjem pomenu: Kroz suze dozivala ćerku!

Autor:

Zabava

16.03.2020

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršilo tačno deset godina od najveće tragedije na srpskoj estradi, monstruoznog ubistva pevačice Ksenije Pajčin koju je tog 16. marta 2010. godine hicem iz pištolja umsrtio njen dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Ljubica Kostić

Tim povodom na beogradskom Novom groblju, gde je sahranjena Ksenija, održan je desetogodišnji pomen. Ksenijina neutešna majka Ljubica Kostić na groblje po prvi put nije došla u crnini, koju nije skinula otkako je izgubila ćerku.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA

Neutešna, sa suzama u očima, prišla je Ksenijinom grobu, pomazila i poljubila njenu sliku, a zatim na grob položila cveće. Dugo je ćutala, nemo gledala u Ksenijinu fotografiju, i jedva, uz uzdah, izustila:"Mila moja...".

Sve vreme su je tešili rođaci i prijatelji, kao i njen rođeni brat, Ksenijin ujak.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Ksenijina mama neutešna

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading