(VIDEO) Bahata pevačica ugrožava ljude: Severina umesto u izolaciji šeta Beogradom!

Autor:

Zabava

17.03.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić došla je u Beograd 12. marta iz Hrvatske i nije kao savesni građanin prijavila da je u prethodnom periodu boravila u jednoj od ugroženih zemalja, tačnije Švajcarskoj. Kako Republika saznaje, kada je 15. marta proglašeno vanredno stanje u državi Srbiji usled pandemije koronavirusa pevačica je bila dužna da se u skladu sa novim merama izoluje i provede dve nedelje u kućnoj izolaciji, ali ona to nije učinila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina

Umesto da u samoizolaciji provede dve nedelje, ona je Beogradom slobodno šetala danas 17. marta i pritom napravila skandal u ulici u kojoj živi otac njenog deteta Milan Popović i tu trenutno boravi sa njihovim zajedničkim sinom Aleksandrom.

Kako saznajemo, Popović i mali Aleksandar nalaze se u njihovom domu u Beogradu, jer je Popović kao savesni građanin prijavio da je doputovao sa sinom iz Hrvatske, te je u obavezi da provede 14 dana u kućnoj izolaciji sa njim.

- Milan je sa Aleksandrom bio u Hrvatskoj do pre nekoliko dana, a kao što znaju svi ni tamo situacija nije bajna, jer ima zaraženih. Pošto je stigao u Srbiju kada je već proglašeno vanredno stanje, on je samo uradio ono što je dužnost svakog građanina - rekao je izvor, a potom objasnio gde je Severina boravila i otkrio da je, osim u Hrvatskoj, bila i u visokorizičnoj zemlji Švajcarskoj početkom marta.

- Severina je u Švajcarskoj bila 7. i 8.  marta jer je imala nastup. Iako još uvek nije bila proglašena svetska pandemija, situacija je u Švajcarskoj već tada bila alarmantna - rekao je izvor i nastavio:

RepublikaFoto: Ilija Vukotić/Printscreen
Severina sa sinom

- Po povratku u Hrvatsku, ona je nastavila sa normalnim životom, a kada je proglašena pandemija bila je u obavezi da prijavi da je prethodnih dana boravila u zaraženoj zemlji. Ona ne samo da nije to učinila, već je nastavila da se slobodno kreće i došla u Srbiju, gde takođe nije prijavila da dolazi iz druge zemlje koja je zaražena koronavirusom i oglušila se o mere Republike Srbije da svaki građanin koji dođe iz inostranstva, posebno zaraženih zemalja, mora provesti dve nedelje u izolaciji. Ona je odlučila da danas dođe na vrata Milanu Popoviću i traži da vidi sina po privremenoj meri suda, jer je danas određen dan za to, iako joj je otac deteta javio da se on i Aleksandar nalaze u kućnoj izolaciji po merama vanrednog stanja u Srbiji - priča izvor i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milana Popović

- Zvonila je besomučno na interfon zgrade u kojoj Milan živi, uznemiravala ne samo njegovu porodicu, već i komšiluk - završava izvor Republike.

U prilog ovim navodima govori njena poslednja objava.

Severina je na društvenoj mreži Instagram okačila snimak na kojem se vidi kako stoji na ulici ispred Milanove zgrade, te priča kako joj je pričinjena nepravda i da joj Popović ne daje sina po privremenoj meri suda, pa ga javno optužuje da je on samovoljno u izolaciji sa detetom, aludirajući na to da Milan to koristi kao izgovor da joj ne da dete, a sudeći po priloženom ona slobodno šeta ulicama Beograda, iako bi ona trebalo da bude u samoizolaciji.

 

Kako dalje saznajemo, Kojićevu trenutno traži policija zbog toga što je prekršila mere vanrednog stanja Republike Srbije, te će u najboljem slučaju za ovaj prekršaj i ugrožavanje bezbednosti i zdravlja građana Republike Srbije dobiti kaznu u iznosu od 150.000 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirjana

22.03.2020 19:53

Dragi Bože podari pameti i dobrote toj Severini. Od kako se zna za nju rrdovno pravi skandale i sramoti se. A sada kad ima dijete i kada je već trebala doći do neke pameti, ona sve gore i gore sramoti i to dijete i sebe i sve koji imaju veze sa njom. Govori : OTAC MOGA SINA!?! Bože sveti pa dijete je zajedničko. I toliko blati tog čovjeka, a njezini postupci ustvari dokazuju samo da je ona jedno zlo od žene. Bože da joj prosvijetli mozak i srce, zbog tog djeteta ni krivog ni dužnog!