OTKAZANA EVROVIZIJA! Zbog pandemije ove godine nema takmičenja!

Autor:

Zabava

18.03.2020

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće muzičko takmičenje u Evropi "Evrovizija 2020", koje je trebalo da bude održano od 12. do 16. maja u Roterdamu je otkazano.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane

Organizatori Evrovizije izdali su saopštenje u kojem navode razloge zbog kojih je ovo muzičko takmičenje otkazano.

- Sa velikom tugom moramo da objavimo da je izbor za pesmu Evrovizije 2020 u Roterdamu otkazan. Tokom poslednjih nekoliko nedelja razmatrali smo različite allternativne opcije kako da organizujemo Evroviziju. Međutim, s obzirom na neizvesnost koju je širenje virusa Kovid-19 izazvalo u Evropi, i ograničenja koje su uvele zemlje učesnice i Holandija, EBU je doneo tešku odluku da nije moguće nastaviti sa planiranim događajem - navodi se u saopštenju, te dodaje:

- Molimo vas za strpljenje usled ove odluke, a nove vesti očekujte u narednim danima i nedeljama. Za to vreme, odali bismo počast celokupnom timu u Holandije, kao i 41 članu, koji su naporno radili na planiranju ovogodišnjeg događaja. Slomljeno nam je srce jer Evrosong neće biti održan u maju, ali smo sigurni u to da će cela Evrosong porodica, širom sveta, nastaviti da širi ljubav i podršku, međusobno, u ovom teškom vremenu - navedeno je između ostalog u saopštenju oranizatora.

 

 

Podsetimo, Srbiju je ove godine trebalo da predstavlja grupa Hurricane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading